J.R., Bobby, Sue Ellen si alti membri ai familiei Ewing se intorc la ranch pentru a sarbatori impreuna. Distributia popularului serial, care s-a filmat intre 1978 si 1991, va reveni, pe 8 noiembrie, la Southfork Ranch, pentru a sarbatori 30 de ani de la primul episod. Cativa dintre actorii rolurilor principale au confirmat deja participarea. Larry Hagman, Linda Gray si Patrick Duffy au fost incantati sa accepte reintalnirea de la Southfork Ranch.

Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing, abia asteapta sa participe la eveniment. "Nu stiu daca o sa mai prind a 40-a aniversare. Treizeci de ani inseamna ceva, mai ales ca serialul este inca foarte popular", a declarat actorul, in varsta de 76 de ani.

Reuniunea va avea loc la faimosul ranch din suburbia Parker, din nordul Dallasului. Petrecerea este deschisa publicului, biletele urmand sa fie puse in vanzare din 22 august contra unor sume intre 100 si 1.000 de dolari. Organizatorii anunta ca evenimentul va fi presarat cu concerte de muzica country, concursuri cu intrebari despre serial, tururi ale ranchului si un foc de artificii.

Una dintre cele mai celebre enigme ale serialului a fost "cine l-a impuscat pe J.R.". Producatorii au decis sa incheie sezonul 1979-1980 cu scena in care magnatul a fost impuscat, la limita supravietuirii, infractorul dovedindu-se a fi cumnata sa, Kristin.