A fost vedeta inca de mic, apoi a trecut prin scandaluri si procese, insa la aniversarea a 50 de ani Michael Jackson spune ca se simte minunat si se relaxeaza. Intr-un interviu telefonic acordat "Good Morning America", cantaretul a spus ca isi aniverseaza ziua de nastere alaturi de copii si "un mic tort, dupa care probabil ne vom uita la desene animate". Apoi, artistul se va intoarce la lucru, arata abcnews.com.

Jackson a declarat ca nu se simte batran si ca inca mai poate face toate figurile de dans pe care le facea pe vremuri, "ba chiar mai mult". "Ma simt foarte intelept, dar in acelasi timp si foarte tanar", a spus acesta.

Uitandu-se inapoi, Jackson spune ca a fost cel mai fericit atunci cand a inregistrat albumele "Thriller" (1982) si "Off the wall" (1979). Cele doua albume, combinate cu o multime de single-uri, videoclipuri si renumita schema "moonwalk", l-au dus pe culmile celebritatii.

Intrebat care ar fi cantecul pe care il considera cea mai mare realizare, Michael s-a intors la aceeasi perioada: "E cam greu sa-mi dau seama", a spus acesta, dupa care s-a hotarat pentru "We are the world", "Billie Jean" si "Thriller".

Cantaretul spera sa isi lanseze un nou album si sa plece intr-un turneu, chiar daca nu are nicio data stabilita pana in prezent. "Compun tot timpul, dar ma ocup si de cresterea copiilor si ii invat sa citeasca si sa mearga pe bicicleta. Imi place la nebunie".

Intrebat daca si-ar dori ca si copiii lui sa se bucure de acelasi succes pe care l-a avut el la varsta lor, Michael a spus ca prefera sa-i lase sa se bucure "de copilarie cat de mult se poate".

Nascut pe 29 august 1958, Jackson a devenit cel mai tanar membru al trupei The Jackson 5. Grupul si-a lansat primul single in 1969, cand Jackson avea 11 ani.

Artistul este cunoscut si pentru apucaturile sale excentrice. A fost vazut adesea purtand in public o masca chirurgicala, a suferit numeroase operatii estetice iar pielea sa pare tot mai alba cu trecerea timpului.

In 1993, Jackson a fost acuzat de molestarea unui baietel de 13 ani, insa cazul a fost rezolvat in afara Tribunalului. In 2003, i s-a intentat un proces pentru molestarea unui minor, dar a fost achitat doi ani mai tarziu.

Billie Jean live