Cei doi cantareti arata in mod normal de parca ar sarbatori Halloween-ul in fiecare zi. Cel putin asa au decis americanii care au votat vedetele datatoare de fiori, si nu in sensul bun.

Pe locul 1 s-a situat rockerul Marylin Manson, cunoscut pentru machiajul excentric, urmat de Michael Jackson, pe locul 2. Pentru al treilea loc a fost votat O.J. Simpson, informeaza Reuters.

Cei trei se afla in topul listei celor mai inspaimantatoare celebritati. Studiul a fost realizat de firma e-Poll, care urmareste, prin sondaje, popularitatea actorilor si a muzicienilor.

Manson a fost votat de 76% dintre intervievati ca fiind cel mai neatragator artist. Doar 9% dintre respondenti l-au declarat ca fiind o prezenta placuta.

67% dintre participantii la sondaj au declarat ca Jackson le da fiori de groaza, in timp ce 14% sustin ca artistul nu arata chiar asa de rau.

Simpson, care a fost condamnat recent pentru jaf si rapire in Las Vegas, a primit o bila neagra de la 59% dintre respondenti. Doar 3% dintre acestia l-au gasit atragator.

In cazul primilor trei, oamenii simt o repulsie. Sunt insa si cazuri in care oamenii, desi speriati, sunt pur si simplu fascinati de acea persoana. Este cazul scriitorului Stephen King, situat pe locul 4. Acesta a fost votat de 61% dintre respondenti ca fiind o prezenta dorita.

In top au mai fost inclusi rockerii Ozzy Osbourne (locul 7) si Courtney Love, fosta sotie a lui Kurt Cobain (locul 11), precum si regizorul Woody Allen (locul 16).

Lista completa a vedetelor care nu exercita o atractie prea mare asupra publicului:

1 Marilyn Manson

2 Michael Jackson

3 O.J. Simpson

4 Stephen King

5 Howard Stern

6 Andy Dick

7 Ozzy Osbourne

8 Criss Angel

9 Flavor Flav

10 Paul Reubens

11 Courtney Love

12 Carrot Top

13 Don Imus

14 Keith Richards

15 David Blaine

16 Woody Allen

17 Gene Simmons

18 Tom Green

19 Tommy Lee

20 M. Night Shyamalan

Marylin Manson - "Rock is dead"

Michael Jackson - "In the closet"