Artistul se declara indignat de mersul politicii romanesti si spera in venirea unui fel de Mesia care si-ar da deoparte interesele proprii, in favoarea interesului general. "Nu merita poporul asta o raza de speranta? Nu mai exista un singur OM care sa VREA altceva decat EI? Care sa lase totul deoparte pentru TARA si POPORUL asta?", se intreaba Chirila pe blogul sau.

"Ce fel de natie suntem daca am ajuns sa ne punem doar problema celui mai mic rau? Asta este tot ce meritam? Sa Votam cel mai mic Rau? De cata indolenta si nepasare care sa-i lase sa-si faca de cap pe banii nostri suntem in stare? Nu merita poporul asta o raza de speranta? O singura raza de speranta?

Oare nu exista undeva pe douasutetreizecisisaptedemii de kilometri patrati un singur OM care sa aiba o viziune si sa fie patruns de gandul de a face BINE? Un OM care sa aiba un vis si sa se trezeasca transpirat in miez de noapte dar cu ochii stralucind la gandul ca si-a descoperit o vocatie unica... aceea de a incerca sa SCHIMBE CEVA... Oare va trebui sa invatam continuu din lectiile de istorie pe care ni le predau altii?", adauga cantaretul.

In continuare, Chirila se declara rusinat ca tot ce poate face este sa scrie si ca nu mai poate gasi "un OM" in zilele noastre. Acesta ar fi motivul pentru care, "intr-o duminica de noiembrie", votantii vor fi nevoiti sa isi anestezieze constiinta. Solutia este incerta: "Poate vom gasi un OM... poate vom gasi...".