Un purtator de cuvant al familiei Jackson a anuntat, miercuri, ca trupul artistului nu va mai fi expus publicului la ferma Neverland. Ken Sunshine a declarat, potrivit CNN, ca inca se fac planuri pentru o slujba publica de comemorare si ca acestea vor fi anuntate in cel mai scurt timp. De asemenea, Sunshine a mai mentionat ca familia Jackson tocmai a angajat firma sa de relatii publice.

In ultimele zile s-a creat o confuzie cu privire la data si locul in care se va desfasura slujba de comemorare a lui Michael Jackson, lasand astfel loc mai multor speculatii. Testamentul lui Michael, care data din 7 iulie 2002, nu specifica locul in care ar dori sa fie inmormantat.

Inainte de anuntul facut de purtatorul de cuvant al familiei, se stia ca un convoi mortuar va transporta trupul lui Jackson de la Los Angeles pana la ferma Neverland din districtul Santa Barbara, California, unde ar fi urmat sa aiba loc o expunere publica a trupului artistului.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al primarului din Gary, Indiana, orasul natal al cantaretului, a rugat familia sa trimita trupul acestuia aici. In plus, primarul Rudy Clay a declarat la postul de radio WGN ca se asteapta ca trupul lui Jackson sa fie dus la Gary macar pentru o slujba de comemorare, care este programata pentru data de 10 iulie.