Medicul lui Michael Jackson sparge tacerea si da asigurari ca a spus adevarul si numai adevarul in fata anchetatorilor care studiaza moartea starului pop. Intr-un mesaj video difuzat marti, Conrad Murray declara: "Am facut tot ce am putut, am spus adevarul si am convingerea ca adevarul va triumfa."

In declaratia video publicata pe YouTube si pe site-ul celebritatilor TMZ.com, Conrad Murray le multumeste pacientilor pentru scrisorile si mesajele de sprijin. "Din cauza celor intamplate, imi este teama sa va raspund la telefon sau la e-mailuri", a spus Murray. "Insa nu trebuie sa fiti ingrijorati, totul va fi bine, atata timp cat il am pe Dumnezeu in suflet si pe voi in viata mea. Am facut tot ce a fost posibil, am spus adevarul si am convingerea ca adevarul va triumfa. Va multumesc, fiti binecuvantati!"

Medicul Conrad Murray este anchetat dupa ce politia a descoperit la domiciliul lui Michael Jackson fiole de propofol, un anestezic deosebit de puternic destinat exclusiv unitatilor medicale. Se pare ca Michael utiliza propofolul ca somnifer. Murray i-ar fi administrat starului anestezicul chiar in ziua mortii.

Pe langa investigatia oficiala, Murray ar putea fi nevoit sa faca fata si unui proces civil, intentat de mama starului, Katherine Jackson.