Biletele pentru concertul acustic al trupei Vaya Con Dios s-au epuizat, informeaza organizatorii. Peste 4000 de spectatori vor asista, pe 13 octombrie, la primul concert al celebrei trupei belgiene la Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, de la ora 20:00.

Dani Klein va fi acompaniata de sase muzicieni pe scena Salii Palatului: Salvatore La Rocca, William Lecomte, Thierry Van Durme, Hans van Oosterhout, Red Gjeci si Tim De Jonghe.

Belgienii vor incerca la Bucuresti marcile locale de bere. Din cabina solistei nu vor lipsi vinul alb si rosu de calitate, fructele, dar si platouri cu legume proaspete si cu branzeturi. Dupa spectacol, toti membrii trupei se vor delecta cu pizza, mai putin Dani, pe care o asteapta o sedinta de masaj.

Parteneri ai evenimentului: STASO Protect, Innercity, Media Image, Comunicatedepresa.ro, Publicis Romania, precum si partenerii media: Magic FM, Sapte Seri, Jurnalul National, Tango, On Move Media, News Outdoor, Apropo.ro, Muzicabuna.ro, Anyplace.ro, Hotnews.ro, Port.ro, Iconcert.ro.