Prezent in Romania pe 15 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19:00, Chris Norman va interpreta alaturi de Roxy Rocks piesa Stumblin In. Fostul solist al trupei Smokie a ales sa cante alaturi de artista romana deoarece timbrul si competentele vocale ale acesteia se apropie foarte mult de cele ale interpretei variantei originale a piesei.

Roxana s-a declarat entuziasmata la auzul vestii ca, dintre multe aspirante la duetul cu fosta voce de aur a trupei Smokie, ea a fost cea aleasa: "Sunt onorata ca eu am fost cea selectionata pentru a fi “inlocuitoarea” lui Suzi Quatro. Ma pregatesc asiduu in fiecare zi, sunt emotionata, insa in acelasi timp, stiu ca voi da tot ce e mai bun pentru un duet la inaltime. Sper ca lumea sa vina la acest concert pentru ca este o ocazie rara sa te intalnesti cu un artist precum Chris Norman”.

Roxy Rocks este un proiect muzical initiat in martie 2008. Detalii aici.

Pe Chris Norman nu il sperie virusul AH1N1

La doar cateva zile distanta de venirea sa in Romania, Chris Norman marturiseste ca nu ii este teama de noul virus AH1N1 si ii sfatuieste pe romani sa nu se sperie mai mult decat este cazul si sa adopte o atitudine “sanatoasa” privind acest virus: “Nu, nu ma ingrijoreaza deloc. Nu are rost sa-ti faci griji, dintotdeauna in lume s-au intamplat lucruri neplacute, au fost epidemii periculoase, dar nu poti sa-ti petreci tot timpul facandu-ti griji. Intotdeauna vor fi lucruri care ti-ar putea pune viata in pericol, o atitudine sanatoasa e sa nu iti faci griji si sa-ti vezi de viata ta ca si cum nu ar fi nici o problema. Oricum cei mai multi oameni care contacteaza gripa porcina nu patesc nimic, trec peste simptome ca si cum ar fi o gripa obisnuita”, spune artistul.

Midnight Lady, I'll Meet You At Midnight, Don't Play Your Rock'n'Roll to Me, Stumblin In sau Some Hearts Are Diamonds sunt cateva dintre cantecele care vor fi auzite pe 15 noiembrie, la Sala Palatului. In deschiderea show-ului va sustine un recital trupa Riff.

Pretul biletelor variaza intre 70 si 250 RON, in functie de categoria de loc, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel - raion Rent A Car, Pasajul Universitatii - agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.