AIR, considerati pionierii muzicii electro franceze, au scos pe piata un nou material video, informeaza One Event. Cantecul So Light Is Her Footfall va fi lansat ca single inainte de concertul programat sa aiba loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 11 februarie.

So Light Is Her Footfall reprezinta cel de-al treilea extras de pe albumul Love 2. Videoclipul care promoveaza single-ul a fost regizat de catre Edouard Salier, cunoscut mai mult ca regizor de reclame, el fiind in spatele unor spoturi pentru marci ca Nike, Smirnoff sau O2 Mobile, dar si a unor videoclipuri pentru alte trupe franceze precum Orishas.

Cel mai recent disc lansat de duo-ul parizian (JB Dunckel si Nicolas Godin) a fost comparat de critici cu Moon Safari sau Talkie Walkie, albume de referinta ale trupei.

Presa muzicala despre noul disc:

  • “One of the greatest musical partnerships of this decade” - The Times
  • “They remain the kings of electronic make-out music” - Mixmag
  • “Another beautiful, beguiling record” - Evening Standard
  • “The French duo’s best since "Moon Safari"” - Sunday Times Culture
  • “Cements their place as a kind of Franco-Kraftwerk” - The Independent

Trupa AIR va concerta in Romania pe data de 11 februarie 2010, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele pentru concertul AIR costa 95 RON si pot fi procurate online la MyTicket.ro, Eventim.ro, TicketPoint.ro, din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Muzica, Off The Record, Sala Palatului si din clubul Control. Evenimentul este organizat de One Event.