Producatorii serialului de comedie "Two and a Half Men" au infirmat, joi, zvonurile potrivit carora ar negocia un nou contract cu Charlie Sheen, reiterand faptul ca nu exista nicio sansa ca actorul sa se intoarca in echipa care realizeaza serialul, anunta Reuters.

Charlie SheenFoto: Reuters

Sheen, care a devenit cel mai bine platit actor de televiziune din Statele Unite ale Americii datorita rolului "Charlie Harper", din "Two and a Half Men", a fost exclus din serialul gazduit de CBS in luna martie, dupa ce a insultat public studioul Warner Bros Television si pe co-producatorul serialului, Chuck Lorre.

Actorul a declarat saptamana aceasta, in cadrul unui interviu la un post de radio din Boston, ca poarta negocieri cu fostii sai sefi cu privire la o posibila intoarcere si ca sansele unei reveniri sunt de 85%.

"Aceste declaratii sunt false. Nu au existat discutii, nu exista nicio discutie si nu va exista nicio discutie in ceea ce priveste intoarcerea lui Sheen sau orice fel de implicare a sa in serial," se arata intr-un comunicat emis de catre studiourile Warner Bros.

Charlie Sheen a dat in judecata Warner Bros pentru "concediere ilegala", cerand daune in valoare de 100 de milioane de dolari.

Warner Bros si CBS nu au anuntat inca daca vor relua serialul "Two and a Half Men" intr-o formula diferita incepand cu luna septembrie.