Cantareata si actrita americana Jennifer Lopez si cel de-al treilea sau sot, cantaretul Marc Anthony, au anuntat vineri ca vor divorta amiabil, dupa sapte ani de casnicie, potrivit revistei People, citata de AFP.

"Am decis sa punem capat casatoriei noastre. A fost o decizie foarte dificil de luat. Am ajuns la un acord amiabil", au explicat cei doi artisti, intr-un comunicat remis revistei People.

"Este un moment dificil pentru toate persoanele implicate", adauga cei doi, cer solicita totodata respectarea vietii lor private.

Jennifer Lopez, 41 de ani, si Marc Anthony, 42 de ani, s-au casatorit in iunie 2004 intr-o ceremonie secreta care a avut loc la Beverly Hills, in apropiere de Los Angeles. Cantareata a dat nastere la doi gemeni, Max si Emme, in februarie 2008.

Jennifer Lopez, supranumita J.Lo de fanii sai, provine dintr-o familie portoricana din New York, la fel ca si Marc Anthony, un cantaret de salsa foarte popular in America Latina.

J.Lo si-a inceput cariera in cinematografie in 1997, cu flimul "Selena", inainte de a deveni un star mondial al muzicii. Primul sau album solo, "On the 6", a aparut in 1999 si continea hitul "If you had my love".

Marc Anthony, care este si el la al doilea divort, a vandut 11 milioane de discuri si urmeaza sa efectueze un turneu in Statele Unite in septembrie. A jucat si el rolul unui inspector de politie in serialul televizat american "Hawthorne".