​IMAGINI DOCUMENT Marirea si decaderea lui Nicu Ceausescu. Cum arata reuniunea redactorilor sefi din presa socialista

de Redactia     SmartWoman.ro
Joi, 30 aprilie 2015, 13:12 Life | Smart Woman

Marire si decadere
Foto: Ioana Marinache
​"Delegatia Romaniei Socialiste primita de Kim  Ir-sen", primirea delegatiei Romaniei Socialiste la Deng Xiaoping, fondatorul ”economiei de piata socialiste, "la mausoleul lui V.I.Lenin din Piata Rosie, Moscova sunt imagini primite de la un cititor HotNews. ro, jurnalist inainte de 1989, trimise la provocarea "Amintiri din comunism".


China. Primirea delegatiei Romaniei Socialiste la Deng Xiaoping, fondatorul ”economiei de piata socialiste”.

Cuba. Reuniunea redactorilor sefi din presa socialista.R.P.D.Coreana. Delegatia Romaniei Socialiste primita de Kim Ir-sen


URSS.La mausoleul lui V.I.Lenin din Piata Rosie, Moscova
Intreaga fotogalerie cu amintirile de comunism primite de la cititori o puteti vedea aici.6942 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    gresit!... (Vineri, 1 mai 2015, 0:53)

    654321 [utilizator]

    ...imaginile de la intalnirile cu Deng Xiaoping si Kim Ir-sen sunt ale unei delegatii a UTC,efectuata in China si Coreaa de Nord,prin anii1976-78,sub conducerea secretarului cu probleme organizatorice al CC al UTC,Croitoru,parca...Din delegatie mai facea parte sociologul Dan Mihai Barliba(fost ambasador acum cativa ani in Georgia),Dumitru Gradinaru (primul secretar al CJ al UTC Bacau) si inca doua persoane...Am developat unul din filmele facute in acea vizita/excursie,ce o fi fost ea...Vizita a avut loc la invitatia conducerilor organizatiilor similare de tineret din cele doua tari pomenite mai sus.


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică