Ti s-a intamplat vreodata sa citesti ceva si sa nu intelegi esenta textului din cauza unor cuvinte greu de tradus sau inteles? Desigur, le poti cauta in dictionare sau pe surse online; o alta varianta ar fi sa te folosesti de scanerul pentru text Dixau.

Acest tip inteligent de scaner face mai multe lucruri decat unul obisnuit: scaneaza un cuvant, il transforma in imagine si apoi il transfera in calculator. Mai departe, programele care vin pe cd-ul de instalare al scanerului preiau imaginea si o transforma la loc, in text.

Pasul urmator este cautarea definitiei sau a traducerii cuvantului in wikipedia, google sau alt program de cautare. Astfel, ai la dispozitie o modalitate usoara de dobandire a cunostintelor, iar pentru copii este o metoda eficienta de invatare a unei noi limbi straine.

Scanerul are dimensiunile unui mouse si este usor de manevrat. Deschizi cartea, ziarul, revista sau orice alt document tiparit si preiei textul dorit cu un singur click.

Cerintele de sistem sunt : Windows XP/Vista,procesor 1,4 GHz,RAM 256MM HDD 300-700 MB,USB 1.1,2.0. Producatorul acestui scaner este compania coreeana Unichal, iar pretul de comercializare este 100$ fara TVA.

Aicipoti vedea cum functioneaza scanerul Dixau.

Sursa: Daniel Simeanu

Key Account Manager

www.asesoft.ro