E foarte posibil ca atunci cand cauti pe Google "bass player" sa fii intrebat daca nu ai vrut sa scrii "Victor Wooten". In orice caz, iubitorii de jazz pot spune "ma simt norocos". Victor Wooten vine in premiera la Bucuresti. Pentru cei care totusi nu il cunosc, le vom spune ca a fost comparat cu Michael Jordan. Nu pentru ca e de culoare, ci pentru ca a castigat cam toate distinctiile care se puteau castiga in domeniul sau. Victor Wooten are cate un premiu Grammy pentru fiecare coarda a basului sau. Cinci. Tot atatia ani avea si la primul sau concert, ca basist in trupa fratilor sai.

Victor WootenFoto: Steve Parker

Urmeaza o cariera fantastica, intra in topul Billboard impreuna cu trupa Bela Fleck and the Flecktones, isi pune semnatura pe 29 de albume, canta impreuna cu Stanley Clarke si Marcus Miller, iar revista Rolling Stones il include in topul celor mai buni basisti ai tuturor timpurilor.

E unul dintre muzicienii care foloseste instrumentul sau atat pentru ritm cat si pentru linia melodica. Momentele sale solo sunt un monument vibrant plin de forta, cu care campionul american isi loveste audienta si o baga, de fiecare data, in corzi.

Victor Wooten concerteaza la Sala Radio impreuna cu fratele sau - Elijah "Regi" Wooten (chitara), Karlton Taylor ( clape), Derico Watson (tobe) si vocalista Krystal Peterson, pata de culoare care transforma un recital de virtuozitate intr-un spectacol total.

Program

Concertul incepe la ora 20:00, iar accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Inregistrarea audio/video este interzisa pe toata durata concertului!

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costa 85, 125, 145 de lei in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pewww.eventim.ro

Detalii pe: www.twinarts.ro si pe pagina de Facebook Jazz Night Out.