Vestea sfârșitului de săptămână a fost una tristă: omul de radio Călin Gheorghe a murit sâmbătă, la doar 46 de ani. Fostă voce, printre altele, la ProFM, Guerrilla și Europa FM, Călin a fost răpus de un stop cardiorespirator.

Calin GheorgheFoto: Europa FM

Între 1995 și 2005, Călin Gheorghe a fost DJ la ProFM, iar apoi a făcut trecerea la Radio Guerrilla (2005-2015). A mai trecut în ultimii doi ani de zile pe la Radio Seven și Radio Tananana, iar din luna februarie a acestui an putea fi auzit la Europa FM.

La ultimul post de radio pe unde a trecut avea o emisiune săptămânală (n.r. joia) dedicată muzicii pop-rock. Ultima emisiune pe care a realizat-o a avut loc pe 23 iulie.

A murit la mare

"Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineață, a intrat în apă și dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrînească. N-a mai apucat.

A fost un om bun și blînd, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poștală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo.

Drum lin, Călin! " - Iulian Tănase, pe contul personal de Facebook.

Ce spun colegii de la Europa FM:

"Colegul nostru, Călin Gheorghe, a murit. Avea doar 46 de ani și a fost răpus sâmbătă de un stop cardiorespirator.

Călin era unul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM îmbogățindu-ne echipa în luna februarie a acestui an.

Îl ascultam în fiecare seară de joi, la Pop Rock. Ultima emisiune a fost joi. Acum 3 zile. Iar ieri a venit vestea morții sale.

Dumnezeu să îl odihnească! Noi ni-l vom aminti mereu așa cum l-am cunoscut".

Ultima postare de pe Instagram a lui Călin Gheorghe:

View this post on Instagram

#water #love \uD83D\uDC11\uD83D\uDC11\uD83D\uDC11

A post shared by calin gheorghe (@calingheorghe144) on