O fotografie cu Jon Bon Jovi infasurat in tricolor a fost postata astazi pe pagina de Facebook a trupei, alaturi de mesajul "Thanks again, Romania! What an amazing gig - can't wait to see you all again real soon"!

Jon Bon Jovi in BucurestiFoto: David Bergman / TourPhotographer.com

Poza a adunat pana in acest moment peste 6.000 de like-uri si aproape 600 de comentarii.

O alta fotografie cu Jon Bon Jovi la concertul din Romania (privind spre public si spre Casa Poporului) a fost postata pe contul de Facebook al trupei ieri, alaturi de mesajul "Today we had the remarkable opportunity to play Romania for the first time... EVER!! Thank you, fans, for having us! It was an incredible show and definitely worth the wait! You guys were amazing!". Poza a adunat aproape 50.000 de like-uri si aproape 5000 de comentarii.

Jon Bon Jovi in Bucuresti

Jon Bon Jovi in Bucuresti

Foto: David Bergman / TourPhotographer.com

Bon Jovi a concertat duminica, 10 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul a durat trei ore si a fost vazut de peste 50.000 de spectatori.

Pe parcursul celor trei ore de concert, trupa a revenit de doua ori, interpretand cu ocazia celor doua bisuri piese precum Wanted Dead Or Alive, Blood On Blood, Livin' On A Prayer, Always, These Days, Twist And Shout (cover Beatles).

Fotografii de la primul concert Bon Jovi in Romania pot fi vazute aici si aici.

Anul trecut, Bon Jovi s-a aflat pe locul 2 in topul formatiilor cu cel mai mare numar de bilete vandute: 1.368.734 (locul I fiind ocupat atunci de AC/DC, cu 1.820.962 de tichete). Statistica a fost realizata la nivel mondial si se referea la biletele vandute in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2010.