Pentru unii, deja a inceput -:) Copiii de gradinita sunt nerabdatori sa invete ce stiu cei mari, mai ales daca totul se face cu imaginatie. Literele de lemn Fauna sunt special concepute pentru a dobandi cunostinte intr-un mod creativ, jucariile LEGO le stimuleaza ingeniozitatea, biroul inclinat Art Station ii ajuta sa fie ordonati, dar si artisti, in timp ce stickerele de perete Wallies le permit sa isi creeze chiar ei decorul dorit.

DinoFoto: Tors.ro

Gradinita incepe - dati frau liber imaginatiei. Incepeti "scoala" altfel cu si pentru cei mici cu Tors.ro

Singurul birou inclinat care se transforma in sevalet - Art Station

Nu sunt toti, cei mici, "artisti" la mazgalit cu creta, pensula sau carioca? Art station este un "mini-atelier" pentru a isi exprima inclinatiile creaive, care, in plus, are avantajul de a-i impune copilului o pozitie corecta de stat la birou. ArtStation: un birou inclinat cu 4 functii, care se transforma in sevalet si tabla de culori. Creat de brandul premiat Little Helper.

Little Helper isi propune sa ii dezvolte deplin pe cei mici asa ca include in gama de produse si statia artistica 4-in-1. Foarte puține birouri înclinate pentru copii sunt pe piață - aproape deloc. Chiar si la comanda este greu acceptat acest tip de birou-pupitru, atat de indicat pentru pozitia corecta la masa de scris/desenat.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-04-8-16992604-0-artstation.jpg

Detalii despre produs pe Tors.ro

Cumperi 2 LEGO City - primesti 1 vehicul arctic (gratis)

LEGO - promotie: cumperi doua produse LEGO City si primesti cadou vehiculul pentru explorari arctice

(un singur produs gratuit per comanda; mentionam ca livrarea se face in ordinea "primul venit, primul servit", in limita stocului disponibil)

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18049488-0-vehicul-explorari-arctice.jpg

LEGO cadou Arctic Scout - vehiculul pentru explorari arctice

Vezi produsele LEGO city pe Tors.ro

Jucariile din lemn - educatie cu jucariile FAUNA (non-toxice)

Puteti alege seturi de litere (pentru a il capta pe copil, puteti incepe cu combinatii de litere care formeaza numele copilului sau cu parti din alfabet - fiecare litera este formata in asa fel incat cuprinde un animalut/pasare al carei nume incepe cu litera resepectiva (fiecare litera este disponibila atat in romana, cat si in engleza).

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-07-31-17787580-0-set-litere-nume-copil.jpg

Vezi literele si jicariile din lemn Fauna pe Tors.ro

Colectia noua de Tikkicei Premium a introdus doua tipuri de modele: modelul care pastreaza canepa pe talpa din interior si piele de foarte buna calitate (import Italia) la restul produsului. In exterior, talpa este dintr-un material folosit la echipamentele montane, la catarari (TPU). NU aluneca pe gresie, parchet sau alte suprafete lucioasa. Folosit afara, nu se murdareste; practic, e suficient sa fie dat pe talpa copilul cu o carpa, chiar fara sa fie descaltat. Talpa nu este de cauciuc, nu lasa urme negre, prin urmare curatenia va fi impecabila, iar copilul nu va aluneca in casa (cum se intampla adesea, mai ales daca suprafata lucioasa este si un pic umeda).

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18049484-0-tikkiceii-colectia-noua-piele-piele.jpg

Avantajele pielii naturale direct pe pielea piciorului sunt evidente. In plus, piciorul nu transpira, putine produse se comporta astfel, avand in vedere ca timpul de tinut tikkiceii in picioare este mare in gradinita (3-4 ore +).

Colectia noua Tikkicei Premium

Pentru gradinitele care cer tikkicei cu talpa alba, exista modelul cu talpa din piele velur, tikkicei in diverse variante frumos colorate si mai ieftini decat modelul Premium. Vezi modelele pe tors.ro

Decor incaperi (gradinite, scoli, camere) - Prietenii Wallies

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18049819-0-dino.jpg

Wallies Stickere propun tot felul de variante de stickere pentru pereti. Pe langa designul deosebit, au marele avantaj ca se pot dezlipi si reaseza in alta parte.

Exista si un model de tip tabla (pe care se poate scrie cu culori sau creta - astfel incat copilul poate scrie "pe pereti"in voie).

Exista si centimetre cu care sunt masurati cei mici sa vada cat de mari s-au facut.

Covoarele Little Helper - extrem de moi, groase si cu forme in relief pentru stimularea imaginatiei

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18052064-0-farm-yard.jpg

Sectiunea specializata din Tors.ro

- Disponibile in modelul Farm Yard si modelele Playhouse (pentru fete) - ultimele cu 10% reducere. vezi toată Promoția

- Traffic (Blue si Green) - la comanda, cu livrare in aproximativ 3 saptamani