A Kind Of Alchemy, cel de-al doilea album al trupei Byron, a fost lansat pe 23 octombrie, in clubul Silver Church din Capitala. Deschiderea a fost asigurata de Cvartetul A Quattro (care a interpretat piese clasice in mijlocul publicului) si de trupa Persona, iar Marius Florea Vizante (actorul principal din filmul Restul e tacere) a binedispus publicul cu bancuri si intamplari amuzante. De asemenea, printre invitati s-au aflat Lu Cozma (cantareata din Anglia), Petrica Ionutescu (Blazzaj) si un acordeonist cu mustata si palarie (de fapt 6Fingers, claparul trupei, care a aparut deghizat pentru una dintre piese).

Pe 15 octombrie, membrii trupei Byron au sustinut doua miniconcerte in statiile de metrou Universitate si Romana. Formatia a interpretat in premiera piesa King Of Clowns, de pe noul lor material. Evenimentul a fost o surpriza destinata fanilor, dar si o modalitate originala de a promova noul album, A Kind Of Alchemy. Detalii despre cantarea de la metrou gasiti aici.

Un fragment al piesei Diggin' A Hole, de pe noul album Byron, poate fi ascultat aici.

A Kind Of Alchemy, al doilea album Byron (dupa Forbidden Drama) abordeaza subiecte precum creatia, mass-media, ispita facilului, alienarea societatii moderne. Mai multe despre noul material puteti afla dintr-un interviu acordat de Dan Byron, solistul trupei, pentru HotNews.ro.

Setlist Persona

 1. On The Screen
 2. Dependency
 3. A Ride On Lovestreet
 4. The Telephone
 5. Suburbia Afterlife
 6. Kitchen Song
 7. King In My Kingdom
 8. Honey-Bunny Blues
 9. Momentary Lack Of Passion
 10. Head On The Door

Setlist Byron

 1. The Alchemist
 2. King Of Clowns
 3. Crossroads
 4. A Little Bit Deranged
 5. War
 6. Zeitgeist
 7. The Dawn Of A Drunk Bum
 8. The Song That Never Was
 9. Watercolor
 10. Essential Piece
 11. I Don't Want To Entertain You
 12. Blow Up My Tears
 13. Sirens
 14. Blinded By Sunshine
 15. A Peaceful Mind
 16. Vitruvian Man (bis 1)
 17. Losing Control
 18. No man's land (bis 2)