Jason Alexander, 40 de ani, care a fost căsătorit pentru scurt timp cu Britney Spears, a fost condamnat pentru pătrundere ilegală şi agresiune, după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop din iunie, potrivit The Guardian.

Britney SpearsFoto: Valerie Macon / AFP / Profimedia Images

Alexander nu a contestat cele două acuzaţii făcute împotriva sa de o curte din Calidornia, au spus procurorii din comitatul Ventura.

Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari la locuinţa ei din Thousand Oaks, California, pe 9 iunie.

Între invitaţii la nuntă s-au aflat Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton şi Madonna.

Alexander, un prieten din copilărie al lui Spears cu care a fost căsătorită mai puţin de trei zile în 2004, a apărut neinvitat înainte de ceremonie în timp ce transmitea live pe Instagram.

El a intrat în casă şi a urcat până la dormitorul lui Spears, care se pregătea pentru nuntă, potrivit mărturiei de la o audiere preliminară.

Alexander a refuzat să părăsească proprietatea, a bătut un agent de securitate care a încercat să-l îndepărteze şi a distrus o uşă, au spus procurorii. Un judecător i-a interzis să se apropie la mai puţin de 100 de metri de Spears.

Judecătorul comitatului Ventura l-a condamnat la 64 de zile de închisoare pe care le-a executat deja. Procurorii au renunţat la acuzaţiile de urmărire penală şi infracţiuni de vandalism.

Avocatul lui Alexander, Sandra Bisignani, a spus anterior în instanţă că nu există nicio dovadă că ar fi avut vreo intenţie să o rănească pe Britney Spears. (News.ro)