Actorul Jeremy Renner a acordat primul său interviu după accidentul produs în ianuarie, când a fost grav rănit, fiind zdrobit de un plug care curăța zăpada, în timp ce încerca să își salveze nepotul. El i-a spus jurnalistei Diane Sawyer că „a fost treaz în fiecare moment” în care mașinăria de șapte tone îl lovea, scrie CNN.

Jeremy Renner după accidentFoto: ABC / Backgrid UK / Profimedia Images

În interviul acordat jurnalistei Diane Sawyer, actorul vorbește pentru prima dată de momentul accidentului și despre recuperarea grea care a urmat.

Renner: „Îmi amintesc totul, am fost conștient în fiecare moment”

Întrebat dacă își amintește durerea pe care a simțit-o atunci când a fost călcat de plugul de zăpadă de șapte tone, Renner a răspuns: „Da, îmi aduc aminte totul, am fost treaz și am simțit fiecare moment”.

„Am ales să supraviețuiesc”

Jeremy Renner rememoreză momentele emoționante petrecute cu nepotul său. De fapt, accidentul s-a întâmplat într-un moment în care actorul încerca să îl salveze pe nepotul lui ca să nu fie lovit de utilaj.

Renner spune că ar sări din nou să își salveze nepotul: „Da, aș face-o din nou, pentru că se îndrepta direct spre nepotul meu”.

  • „Am pierdut multă carne și mai multe oase în urma accidentului, dar m-am realimentat și reumplut cu dragoste.
  • Am ales să supraviețuiesc", a mai spus Renner.

În urma accidentului suferit la începutul lunii ianuarie, actorul Jeremy Renner - cunoscut mai ales pentru rolul lui Hawkeye în filmele Marvel „Avengers” - a fost spitalizat în stare critică. El a suferit două intervenții chirurgicale pentru traumatisme toracice și leziuni ortopedice.

Actorul a devenit cunoscut publicului larg în 2010, interpretând rolul unui soldat american The Hurt Locker. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru „The Town”, al lui Ben Affleck. (Foto: Dreamstime.com)

Citește și: