Actorul american Robert De Niro a vorbit într-un nou interviu despre bucuria de a deveni tată, afirmând că este un lucru „grozav” chiar și la venerabila vârstă de 80 de ani, relatează Reuters.

Robert De Niro alaturi de partenera sa Tiffany ChenFoto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

De Niro, un dublu câștigător de Oscar pentru filmele Nașul: Partea a II-a și Taurul furios („Raging Bull”), a anunțat în luna mai a anului trecut că s-a bucurat de venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil al său, o fiică pe care a avut-o împreună cu partenera sa Tiffany Chen.

Deși cei doi nu au oferit detalii cu privire la micuță, presa tabloidă de la Hollywood a scris că ei ar fi numit-o „Gia”.

„Toate lucrurile care mă fac să mă consum sau mă îngrijorează despre asta sau aia pur și simplu dispar când mă uit la ea. Deci, acest lucru în sine este minunat”, a declarat De Niro despre fetiță într-un interviu acordat AARP: The Magazine, o revistă care se adresează americanilor trecuți de vârsta de 50 de ani.

„Dar ea are un fel foarte dulce de a te privi și de a te absorbi... Deci nu știu unde vor ajunge lucrurile cu ea mai târziu după ce crește mai mare dar ea gândește și observă totul și privește”, a adăugat el.

„Este cu adevărat interesant. Deci, știți, sunt un tată de 80 de ani și este grozav și vreau să rămân prin preajmă pe cât de mult pot pentru a mă bucura de ea”, a mai spus De Niro.

El nu este însă singurul decan de vârstă de la Hollywood care a devenit din nou tată anul trecut, legendarul Al Pacino salutând venirea pe lume a unui nou copil la vârsta de 83 de ani.

Robert De Niro, nominalizat din nou la Premiul Oscar

Revista AARP a publicat interviul cu Robert De Niro la doar două zile după ce acesta a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar datorită interpretării sale din filmul Killers of the Flower Moonal lui Martin Scorsese.

El a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar pentru interpretarea sa din Nașul II, în timp ce Raging Bull i-a adus Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Deși în cinematografe nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor ca încasări, Killers of the Flower Moon a obținut 10 nominalizări la Premiile Oscar de anul acesta, printre care și cele pentru cel mai bun regizor și cea mai bună actriță într-un rol principal (Lily Gladstone).

Următoarea gală a Premiilor Oscar va avea loc în data de 10 martie.