După o absenţă de şapte ani, o despărţire foarte mediatizată de fotbalistul Gerard Piqué şi un proces pentru fraudă fiscală, Shakira lansează vineri, un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, relatează News.ro.

ShakiraFoto: Mireya Acierto / Getty Images / Profimedia

Acest al doisprezecelea album al artistei columbiene, care include 16 piese, conţine „Ultima”, prezentată ca fiind ultima ei melodie despre fostul ei partener Gerard Piqué. O piesă adăugată chiar înainte de a termina discul, a dezvăluit ea pe Apple Music 1.

„Acest cântec nu este doar despre mine sau despre el”, a declarat Shakira, adăugând că a fost „uşurată” să îl înregistreze. „Dar mă bucur că am reuşit să îl includ pe album, chiar dacă este ultimul cântec pe care îl scriu despre el”, a spus cântăreața columbiană.

„Într-un fel, e cam bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, mă trăgea în jos”, a mai declarat interpreta în vârstă de 47 de ani într-un interviu separat acordat zilele trecute.

Shakira a inclus toate melodiile despre Piqué în noul ei album

„Las Mujeres Ya No Lloran” reuneşte cântecele ei anterioare despre Gerard Piqué, inclusiv hitul „BZRP Music Session, Vol.53” cu dj-ul argentinian Bizarrap - în care i-a spus fotbalistului că „a schimbat un Ferrari cu un Twingo şi un Rolex cu un Casio”.

Cuplul s-a despărţit în iunie 2022, după unsprezece ani de relaţie şi doi copii.

În ianuarie 2023, Gerard Piqué a făcut o apariţie publică cu noua sa iubită, iar Shakira i-a răspuns cu „BZRP Music Session, Vol.53”. „Las Mujeres Ya No Lloran” include şi „Te Felicito” (un duet cu Rauw Alejandro), „Motonia” (cu Ozuna) şi „TQG” (cu Karol G), alte trei piese în care Shakira vorbeşte despre infidelităţile fostului ei soţ şi despre despărţirea de acesta.

Alte surprize de pe „Las Mujeres Ya No Lloran” sunt „Acrostico”, o piesă cu fiii ei, şi „Punteria”, un duet mult aşteptat cu rapperiţa Cardi B, care deschide acest album disponibil în patru ediţii diferite: diamant, smarald, safir şi rubin.