O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost încarcerată şi i s-a interzis după eliberare să participe la concerte sau alte evenimente publice la care acesta este prezent, relatează Sky News, potrivit News.ro.

Harry Styles, acceptând trofeul Grammy 2023Foto: Chris Pizzello / AP / Profimedia

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, l-ar fi hărţuit pe cântăreţul englez în vârstă de 30 de ani, trimiţându-i 8.000 de mesaje în mai puţin de o lună. Ea a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare după ce a pledat marţi vinovată la o acuzaţie de hărţuire care implică alarmă sau suferinţă gravă, a declarat un oficial al instanţei.

Un ordin de restricţie cu o durată de 10 ani i-a fost impus lui Carvalho, căreia i s-a spus, de asemenea, că nu poate participa la niciun eveniment la care Styles va concerta.

Lui Carvalho i-a fost interzis de asemenea să îl contacteze pe Styles, direct sau indirect, și i-a fost restricționat accesul într-o zonă din nord-vestul Londrei în care locuiește artistul.

În 2023 Styles a câștigat Premiul pentru Albumul Anului la gala Premiilor Grammy, confirmându-și statutul de unul dintre cei mai în vogă artiști ai ultimilor ani. Victoria sa a fost considerată o surpriză, marile favorite la acest premiu fiind Beyoncé şi Adele.

O analiză publicată de cotidianul The Times câteva luni mai târziu arăta că Styles se numără printre cei mai bogați britanici cu vârsta sub 35 de ani.