Brad Pitt si Angelina Jolie s-au intors in Franta, luni seara, cu intentia de a sta o perioada mai lunga, scrie "People".

Cei doi au venit insotiti de cei patru copii ai lor, de doua doici si trei bodyguarzi. Familia extinsa a calatorit cu un avion privat pana la Nisa de unde a mers cu o masina pana la St Jean Cap Ferrat. Ei locuiesc in celebra Villa Maryland a co-fondatorului Microsoft, Paul Allen.

Vila, construita in stil florentin, are piscina, ofera o priveliste asupra portului de iahturi a peninsulei si o priveliste de vis asupra Mediteranei. Cuplul hollywoodian a mai locuit in aceasta vila in 2006, cand au inchiriat-o pentru o saptamana, inainte de nasterea fetitei lor, Shiloh.

Vila are 12 angajati ca personal permanent si este des folosita de Paul Allen pentru dineuri cu celebritati, in special in perioada Festivalului de Film de la Cannes si in weekend-ul Grand Prix-ului de la Monaco.

Brad Pitt si Angelina Jolie vor locui cu siguranta la St Jean Cap Ferrat cel putin pana dupa festivalul de la Cannes de anul acesta, adica pana dupa 25 mai. Daca sarcina ii va permite, Angelina Jolie va pasi pe covorul rosu pentru doua filme la Cannes: pe 15 mai pentru Kung Fu Panda si pe 20 mai pentru The Changeling.