In intreaga lume, 8 din 10 persoane au probleme din cauza caderii parului, care este insotita frecvent de probleme psihologice si de pierderea respectului fata de sine. Pentru a veni in intampinarea acestor probleme, Vichy a lansat un nou tratament ce stimuleaza cresterea podoabei capilare – Dercos Neogenic.

Inovatie
Dupa 20 de ani de cercetare, laboratoarele Vichy au descoperit secretul cresterii firelor de par: celule stem. Acestea au puterea unica de a trezi bulbii pilosi aflati in stare latenta, pentru a da nastere noilor fire de par. Noul produs vine in ajutorul persoanelor care sunt afectate de lipsa de densitate a parului, scalp vizibil si retragerea liniei de contur a podoabei capilare. Dercos Neogenic are la baza Stemoxidina® 5% - prima molecula cu actiune biomimetica care asigura buna functionare a celulelor stem, ce stau la originea genezei noilor fire de par.


Rezultate
Dr. Pascal Reygagne, dermatolog si tricologist renumit la nivel mondial, a realizat un test clinic, cu peste 100 de pesoane care sufera de alopecie. Rezultatele au dovedit că aplicarea zilnica a Dercos Neogenic timp de 3 luni ajuta la trezirea bulbilor pilosi latenti si creste densitatea parului. Mai exact, o creștere medie de 1700 de fire de par noi la incheierea celor 90 de zile de tratament.

Indicatii

Dercos Neogenic este primul tratament pentru crestere capilara cu Stemoxidina® 5%, recomandat atat femeilor cat și bărbaților care se confruntă cu lipsa densitatii părului. Se recomanda aplicarea tratamentului zilnic timp de 3 luni si repetarea lui de 1-2 ori pe an.


Utilizare
Neogenic se aplica usor datorita fiolelor si aplicatorului cu design inovator. Fiola se introduce in aplicator si se elibereaza continutul la nivelul scalpului prin apasarea membranei violet a aplicatorului. Aplicarea se realizeaza prin miscari in zig-zag, insistandu-se pe zonele cele mai afectate. Produsul patrunde in scalp si nu este lipicios sau gras. Dercos Neogenic se gaseste exclusiv in farmacii, in pachete de 14, respectiv 28 monodoze de 6 ml.

Dercos NeogenicFoto: Vichy