PRIN ORAŞ
Echipamentele IT prind viață nouă în comunități defavorizate
Foto: ecotic

webPR Echipamentele IT prind viață nouă în comunități defavorizate

de webPR.ro
Campania "Împreună, se poate", organizată de ECOTIC, cu sprijinul APDETIC și Rotary Club București Continental a dat viață nouă echipamentelor IT prin donațiile către comunități defavorizate. Campania, ajunsă la cea de-a doua ediție, s-a desfășurat între 5 iunie și 26 octombrie 2018 și s-a adresat tuturor entităților care au dorit să predea echipamente IT în vederea reutilizarii, ca act important de responsabilitate socială. Echipamentele IT donate au fost reconditionate si au luat drumul ONG-urilor și unităților de învățământ din Nepos, judetul Bistrița Năsăud, Iași si Chiajna, jud. Ilfov, și care nu beneficiază de astfel de dotări.
Irina Bossy - Ghica
Foto: Hotnews

​VIDEO INTERVIU Povestea românilor cu sânge albastru / Irina Bossy-Ghica: ”Nu descendența nobiliară contează, ci meritrocrația! Bunica mea a mobilizat toată diplomația franceză, de la președintele Pompidou până la ministrul de finante Giscard, pentru a ne scoate din România comunistă!” (Partea I)

Vineri, 9 Nov 2018 Life | Prin oraş
Irina Bossy-Ghica, descendentă a mai multor familii domnitoare și boierești, a povestit într-un interviu emoționant, momentul în care a fost nevoită să părăsească România. ”Am avut senzația că asistam la propria înmormântare. Plecam spre o viață mai bună, părăsindu-i pe toți cei pe care îi iubeam”. Bunicul său, generalul Bossy a fugit ascuns într-un poloboc, pe Dunăre. Era aghiotantul regelui și nu avea decât un singur destin: închisoarea și, probabil, moartea. ”Să uit cine sunt, de unde am venit și cine erau cei care m-ai precedat ar fi un gest de trădare dublă: față de familia mea și față de România", spune Bossy-Ghica.

Mariage Fest 2018
Foto: mariagefest.ro

[P] Dacă va căsătoriți în 2019, atunci este obligatoriu să mergeți la cel mai mare târg de nunți al sezonului de la Palatul Parlamentului!

de Smile Media
Joi, 8 Nov 2018 Life | Prin oraş
Mariage Fest este cel mai mare târg de nunți al României, cu peste 150 de expozanți din domeniu. Evenimentul dă startul sezonului nupțial 2019, la Palatul Parlamentului, începând de vineri, 9 noiembrie.
Mickey 90
Foto: Amphitrion

webPR Disney On Ice sărbătorește aniversarea lui Mickey de 90 ani în România!

de webPR.ro
Luni, 5 Nov 2018 Life | Prin oraş
Mickey Mouse sosește la București în luna noiembrie pentru a sărbători premiera spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars în România și a marca aniversarea a 90 de ani de la apariția sa. Îndrăgitul personaj Disney urmează să ia parte la o petrecere specială Disney On Ice în cadrul șirului de activități ce se desfășoară peste tot în lume cu ocazia aniversării.
Fericirile. Caile lor
Foto: Facultatea de Litere, UB
Articol webPR

Facultatea de Litere a Universității din București organizează Conferința internațională în Studii Culturale şi Științele Comunicării, cu tema Fericirile; Căile lor / Happiness; Its Ways / Bonheurs; Leurs Voies.

de webPR.ro
Luni, 5 Nov 2018 Life | Prin oraş
Conceptul de fericire a fost așezat de mult timp sub diferite lupe măritoare: se ocupă de el filosofia, sociologia, biologia, psihologia, religia, istoria, literatura și artele. Atâtea eforturi teoretice spun ceva despre faţetele obiectului propus spre analiză cu prilejul acestei conferințe.
Somelierul Mihai Vasile
Foto: Hotnews

​VIDEO INTERVIU  Cum alegem și cât ar trebui să coste un vin bun / Somelierul Mihai Vasile: Romania este in top 5 ca producție în Europa, dar exportă puțin. Producătorii români nu sunt pe piețele externe fiindcă vor un preț mare și nu sunt competitivi

de Daniela Mihai HotNews.ro
Sâmbătă, 3 Nov 2018 Life | Prin oraş
Vinul românesc se vinde mai scump în România decât s-ar vinde afară - susține somelierul Mihai Vasile. În opinia lui, un vin bun nu ar trebui să coste mai mult de 30 de euro. ”Tot ce depășește acest prag, este snobism...pozitiv. Calitatea vinului nu se reflectă întotdeauna în prețul acestuia”. El a explicat câ în România există vinuri bune, care se vând foarte scump pe plan local, dar nu ar face față concurenței pe plan internațional. Somelierul a prezentat câteva ponturi pentru o alegere bună a vinului, cum ar trebui păstrată o sticlă de vin desfăcută, care sunt preferințele femeilor în materie de vinuri și cât de mult contează paharul din care bem. În același timp, Mihai Vasile a demontat și câteva mituri: durerea de cap nu este dată de sulfiți iar vinul natural, de țară nu este neapărat unul mai bun.”Daca v-ați invitat prietenii la meci, n-are sens sa cheltuiți sume importante pe vinuri elevate. In situatii in care nu este elementul principal al serii, vinul excelent poate trece usor neobservat”, a adăugat somelierul.
Camera lui Bumblebee la Museum of Senses
Foto: Republika

webPR Fanii Transformers pot deveni eroi alături de Bumblebee la Museum of Senses din AFI Cotroceni

de webPR.ro
Joi, 25 Oct 2018 Life | Prin oraş
Începând cu data de 15 octombrie și până pe 10 decembrie, fanii Transformers din București vor avea ocazia să viziteze unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei: robotul Bumblebee. Acesta va fi prezent chiar în Camera lui Ames, din cadrul muzeului Museum of Senses, pentru toți pasionații de distracție, acțiune și mister marca Transformers.
Hai la 1 la masa!
Foto: Edenred

[P] Îți iei pauza de masă, ai o viață sănătoasă! 50% din angajații români petrec mai puțin de 30 de minute în pauza de prânz

de Smile Media
Miercuri, 24 Oct 2018 Life | Prin oraş
Potrivit unui studiu Edenred, peste 50% dintre angajații din România acordă mai puțin de 30 de minute mesei de prânz, spre deosebire de alte țări europene, unde numărul angajaților care alocă un timp atât de scurt pauzei de masă este semnificativ mai mic.
Classic Unlimited
Foto: Fapte

webPR  A doua ediție a turneului Classic Unlimited leagă 10 spații neconvenționale din 9 orașe din țară

de webPR.ro
Marţi, 23 Oct 2018 Life | Prin oraş
Cu un repertoriu inspirat de Sonata nr. 7 de Prokofiev, a doua ediție a turneului Classic Unlimited, cel mai tânăr proiect românesc dedicat muzicii clasice, va debuta în această săptămână la Alba Iulia. Concertul care deschide turneul susținut de pianistul Bogdan Vaida va avea loc joi, 25 octombrie 2018, ora 19.00, la Galeria de artă Framm’s, un spațiu în forma unui tunel din Cetatea Alba Carolina.
Trofeele Dracula Film Festival 2018
Foto: Dracula Film Festival
Articol webPR

„Vidar the vampire” a câștigat Dracula Trophy, premiul pentru cel mai bun film de lungmetraj, în cadrul festivalului internațional de film fantastic, Dracula Film Festival, ediția 2018.

de webPR.ro
Luni, 22 Oct 2018 Life | Prin oraş
Câștigătorii premiilor oferite în cele patru secțiuni competiționale au fost anunțați în cadrul Galei de Decernare a Premiilor Dracula Film Festival, ediția a VI-a, 2018. Gala a avut loc duminică, 21 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.
Invitatie la lectura
Foto: Hotnews

Peste cinci decenii de la înființare. Sute de cărți prezentate. ​Clubul de literatură „V. Voiculescu” al UMF Iași din Iași într-o nouă prezentare

de Ionut Baias HotNews.ro
Luni, 22 Oct 2018 Life | Prin oraş
Peste cinci decenii de la înființare. Sute de cărți prezentate. Mii de pagini citite. Zeci de scriitori. Studenți și medici pasionați de lectură. Medici-scriitori debutați. Clubul de literatură „V. Voiculescu” – unic într-o instituție medicală universitară din România, prin profil, dar și prin vechime – înființat cu peste jumătate de secol în urmă, de către medicul-scriitor ieșean Ion Hurjui, își reia activitatea.
Catalin Cornea si Takeo
Foto: Hotnews

VIDEO INTERVIU  Povestea lui Takeo, câinele abandonat de stăpâni în pădurea Videle /Cum alegem câinele potrivit pentru un copil?

de Daniela Mihai HotNews.ro
Vineri, 19 Oct 2018 Life | Prin oraş
Când este momentul să avem un câine? Cum îl alegem și cât costă un curs de dresaj? Ce rasă se potrivește unei familii cu unul sau mai mulți copii? Răspunsurile - în interviul cu specialistul în dresaj canin, Cătălin Cornea. El a ne-a spus și povestea lui Takeo, cățelul pe care l-a găsit abadonat într-o pădure. ”Arăta deplorabil, era slab și de abia se ținea pe picioare. Era mort de foame și mai ales de sete. Stăpânii lui nu au știut să îl trateze, cum să se comporte cu el, i-au tulburat comportamentul și cred că, pe alocuri, câinele a devenit periculos. Mai întâi l-au ”defectat” și apoi l-au aruncat”.
Sagrada Familia
Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

Sagrada Familia va plăti 36 milioane euro pentru a intra în legalitate, după 133 de ani fără autorizație de construcție

de Vlad Barza HotNews.ro
Vineri, 19 Oct 2018 Life | Prin oraş
Celebra catedrală Sagrada Familia a stat 133 de ani fără autorizație  de construcție, iar acum, după un acord catalogat drept istoric cu autoritățile orașului, va plăti 36 milioane euro pentru a rezolva lucrurile, scrie BBC, care citează El Pais. Lucrările la construcția Sagradei au început în 1882 și ar trebui să se termine în 2026.
Disney On Ice - Reach For The Stars
Foto: Amphitrion

webPR Superproducția Disney On Ice ajunge în premieră în România cu spectacolul Reach For The Stars! Vedetele Regatului Disney vor străluci pe gheață la București!

de webPR.ro
Joi, 18 Oct 2018 Life | Prin oraş
Pregătește-te să intri într-o lume plină de entuziasm alături de Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy care aduc cele mai impresionante momente din Regatul Disney la București. Un fenomen la nivel mondial, Disney On Ice ajunge pentru prima dată în România cu o producție nouă, după ce a încântat peste 285 de milioane de spectatori în 67 de țări de pe 6 continente.
Zombie Walk
Foto: Dracula Film Festival

webPR Zombie Walk, Ziua Dracula, Ziua Filmului Fantastic Românesc, Studioul de Realitate Virtuală și MasterClass Sergio Stivaletti, evenimente speciale din cadrul Dracula Film Festival 2018

de webPR.ro
Marţi, 16 Oct 2018 Life | Prin oraş
O serie de evenimente speciale au loc în cadrul Dracula Film Festival, evenimente care completează cele 4 secțiuni competiționale ale festivalului (competiția de lungmetraj, scurtmetraj internațional, scurtmetraj românesc și Dracula Digital).
Jazz in the Street 2018
Foto: Fapte

webPR: Cea mai importantă pietonală din Cluj a prins viață duminică la Jazz in the Street. Peste 17.000 de oameni, în stradă 

de webPR.ro
Luni, 15 Oct 2018 Life | Prin oraş
Jazz in the Street a adunat duminică peste 17.000 de persoane pe Bulevardul Eroilor, principala stradă pietonală din Cluj. Participanții au asistat la recitaluri de muzică, reprezentații de dans, acrobații, magie, teatru, improvizație, desen și caricatură, jonglerie, graffiti.
Dracula Digital
Foto: Dracula Film Festival

webPR Little Dracula, Vladutz și Dracula Digital, competițiile de scurtmetraj din cadrul Dracula Film Festival 2018

de webPR.ro
Vineri, 12 Oct 2018 Life | Prin oraş
Pentru competiția de scurtmetraj internațional și scurtmetraj românesc au fost înscrise 2.251 de filme din 60 de țări. Din cele 2.251 de filme au fost selectate 15 filme de scurtmetraj internațional care vor concura pentru premiul LITTLE DRACULA 2018 și 5 filme de scurtmetraj românesc care vor concura pentru premiul VLADUTZ.
Platforma Internationala de Teatru - Bucuresti
Foto: webPR.ro

webPR: Platforma Internațională de Teatru București #5 - istoria cu i mic 

de webPR.ro
Joi, 11 Oct 2018 Life | Prin oraş
Ediția cu numărul 5 a Platformei Internaționale de Teatru București are în program numai producții de teatru bazate pe povești personale, subiective și îi invităm pe spectatori să adauge și poveștile lor conținutului Platformei. Între 11 și 14 octombrie 2018, la ARCUB - Gabroveni și la Teatrul Mic vor putea fi văzute spectacole prin care vom redesena harta României prin teatru, ele fiind bazate pe istorii din diferite orașe, de la Sfântu Gheorghe la Constanța și de la Piatra Neamț la București, cu protagoniști care fac parte din comunitățile românești dar și maghiare, moldovenești, rome, tătărăști. Voci cât se poate de diferite ale societății contemporane. La toate acestea vom adăuga cântece de dragoste din toate țările europene, aduse la București de compania britanică Action Hero care a petrecut ultimele șase luni pe drumurile Europei pentru a le înregistra și pentru a găsi esența umană a conceptului de Europa.
Jazz in the Street
Foto: Fapte

webPR Peste 80 de reprezentații de muzică, dans, magie, acrobații, teatru la Jazz in the Street, duminică, la Cluj

de webPR.ro
Joi, 11 Oct 2018 Life | Prin oraş
Zeci de artiști români și internaționali animă Clujul duminică la cea mai mare ediție Jazz in the Street din această toamnă, în care arta iese în stradă în toate formele ei. 35 de grupuri artistice din țară și străinătate vor avea reprezentații de muzică, dans, acrobații, magie, teatru, fotografie, improvizație, desen și caricatură, jonglerie, graffiti.
Wine and Street Food 2018
Foto: Wine and Street Food Festival

[P] Cel mai mare eveniment de vin și Street Food din România are loc la Palatul Parlamentului, în acest week-end!

de Smile Media
Joi, 11 Oct 2018 Life | Prin oraş
În acest week-end Palatul Parlamentului și grădinile sale impresionante vor oferi o panoramă unică celor care vor dori să încerce un burger chiar pe iarbă ascultând muzica celor de la Moonlight Breakfast sau Golan.ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Pescuitul slăbește
– Vai, dragă mea, ce a slăbit soțul tău! – De la pescuit i se trage.
Bancul zilei: Cel mai minunat soț
Am intrat într-o reprezentanţă auto şi i-am spus managerului: - Soţia mea ar dori să discutaţi despre Loganul din vitrină. - Îmi pare rău, domnule...
Bancul zilei: Unde sunt cei mai tari rockeri: SUA vs Rusia
Rockerii americani scriu rockerilor rusi, o scrisoare de raspuns la una mai veche:"Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu i-am mai dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile... si ca sa va aratam ca suntem rockeri adevarati, ne..."
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version