Au sosit. Vizierele Kair - fara planset la baie -:)

Viziera "fara planset la baie"Foto: Tors.ro

Viziera Kair este inventata de un tata obosit de galagia si agitatia din timpul petrecut la baie cu copilasul său. Etansata cu perna de aer care funcţionează ca un tub interior. Detaliipe Tors.ro

Protectiile de saltea adaptate pentru copii - o necesitate

Cand sunt mici, dar si cand cresc, mai ales cand fac trecerea catre olita, copiii se pot scapa accidental cu pipi, iar urina este foarte greu de scos la spalat, mai ales din saltele. Pentru a preintampina aceste mici accidente, saltelele pot fi protejate - exista protectii special concepute pentru copii, astfel incat sa nu permita nici lichide, nici praf - altfel, posibile surse puternice de alergii. O saltea de buna calitate, care sa protejeze in viitor coloana copilului, dar sa ii asigure si un somn bun si linistit (lui si, implicit, parintilor), este obligatorie, iar protectia pentru ea este o investitie mica in raport cu beneficiile aduse.

Detaliipe tors.ro

Vrei sa dormi sanatos? Investitie pe piata produselor destinate somnului in Brasov si Iasi

Produsele Bumbo ii ajuta pe copii sa fie autonomi de mici.

  • Scaunelul Bumbo se asaza direct pe podea este adaptat pentru copilul de 6+ (si chiar mai mic), ajutandu-l sa stea pe scaunelul lui de la cea mai frageda varsta. Este recomandat cu masuta.
  • Scaunul Companion este un excelent scaun de masa () 
  • Adaptorul de toaleta Bumbo se adapteaza in mod unic corpului copilasului de la varste fragede.
  • Inltatorul ii ajuta pe copii cand cresc si vor sa stea la masa cu parintii 

Prea mic sa stea in fund?

Singurul scaunel moale si confortabil in care bebe poate sa stea singur, in sezut, de la o varsta frageda (recomandat de la 6 luni, practic, de cand isi poate tine capsorul). Scaunul este ferm, insa moale, astfel incat sa il sustina pe copilas.

Nu poate cadea, nu transpira si nu ii este rece. In schimb, se poate distra de minune -:)

Oferta speciala cu 17% discount pana la 30 septembrie 2014. Oferta valabila in limita stocului disponibil. Scaun si masuta la un pret special: 235 lei.detalii pe Tors.ro

Scaunelul pentru bebelusi nu este singura vedeta Bumbo. Copilasii mai mari invata usor sa foloseasca toaleta cu singurul adaptor de toaleta care se muleaza pe corpul lor si nu le da senzatia de nesiguranta.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-05-1-17143701-0-premii-bumbo.jpg

Produsul este disponibil si in varianta inalta - Bumbo Companion (vezi imaginea de mai jos si detalii aici), conceput ca un scaunel de masa si alte activitati.

De asemenea, inaltatorul Bumbo (stanga si dreapta, in imaginea de jos) este ideal pentru copiii care nu sunt suficient de inalti sa ajunga la masa. Toate produsele sunt concepute dintr-un material adaptabil corpului, moale, dar ferm.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-25-18181680-0-bumbo-companion.jpg

Nu face pipi la olita?

S-ar putea sa ii placa mai mult la WC, cu adaptorul de toaleta moale, dar ferm, care se muleaza pe corpul copilului, unic in segmentul sau.

Detalii pe Tors.ro

Prezentarea video a produselor Bumbo, multiplu premiate in gama lor

Tikkiceii - vezi noua colectie 100% piele (in afara de talpa, desigur -:)

Noua colectie Tikkicei:

Piele de cea mai buna calitate, importata din Italia. Talpa tikkiceilor este realizata dintr-un material anti-derapant, folosit la echipamentele montane. Tikkiceii sunt ideali incaltati atat cu soseta, cat si fara - nu transpira piciorul.Detalii aici

Noua colectie Tikkicei