Daca va place sa gatiti si nu o data vi s-a spus ca ati putea sa va deschideti un magazin in care sa va vindeti produsele, atunci ar fi foarte potrivit sa incercati o asemenea afacere. Puteti incepe prin a gati pentru cunoscuti. Daca nu au timp sa pregateasca gustari pentru o aniversare, ii puteti ajuta. Acest lucru va va da incredere. Apoi, puteti continua cu cateva retete de prajituri care va ies cel mai bine sau cu o reteta pe care ati inventat-o dumneavoastra. Puteti ajunge, cu timpul, sa va deschideti o firma de catering.

Ati poposit vreodata intr-o pensiune si v-ati spus: “si eu pot face asta!”? Desi nu este usor, pentru ca trebuie sa munciti 7 zile din 7, o pensiune va poate aduce bani frumosi si satisfactii pe masura. Pana la urma, tot munciti in gospodarie. Daca aveti doua camere libere, puteti sa faceti o asemenea incercare. Clientii care vor fi multumiti de serviciile oferite, va vor mai cauta si alta data.

Daca aveti un computer acasa, aveti o multime de posibilitati sa faceti bani de pe urma lui: faceti programe pentru diverse companii, tehnoredactare, puteti corecta texte, il puteti folosi in contabilitate etc. Internetul ofera la randul lui o multime de oportunitati de afaceri.

Daca va petreceti timpul mai mult prin gradina, puteti incepe o mica afacere. Puteti sadi legume, plante decorative etc, pe care sa le vindeti apoi direct clientilor. Multi vor cumpara de la dumneavoastra, daca aveti produse de calitate. Oamenilor le plac legumele crescute natural. Daca aveti mai mult pamant, folositi-l la maximum.

Daca stiti cum sa combinati culorile si aveti experienta - ce materiale trebuie cumparate si de unde, atunci cand renovati o casa, o afacere privind decoratiunile interioare vi s-ar potrivi manusa. Este o pasiune din care se poate obtine bani. O gramada de oameni vor apela la dumneavoastra, din lipsa de timp.

Inarmat cu un aparat foto performant si cu un album in care aratati ce stiti sa faceti, puteti incepe sa faceti fotografii la nunti, botezuri, prezentari de moda, concerte, sa realizati portrete de familie etc. Puteti colabora cu diverse ziare si reviste. Daca o faceti la inceput in timpul liber, va va fi usor sa transformati totul intr-o afacere, ajungand sa va deschideti acasa un mic studio.

Daca aveti imaginatie puteti incerca sa faceti lumanari. Au devenit accesorii care nu lipsesc din nicio casa. De exemplu, in SUA, in 7 din 10 camine sunt folosite ca decoratiuni. Se vand foarte bine atat de sarbatori, cati si pe post de cadouri pentru zile de nastere. Necesita bani putini, insa un pic mai mult spatiu. Unii obisnuiesc sa le cumpere gata facute si sa le decoreze.

Cum hainele pe care le cumparam din magazine au mai totdeauna nevoie de mici ajustari, cu greu gasim pe cineva care se pricepe sa faca acest lucru. Daca va place si va pricepeti sa coaseti la masina, puteti incerca sa croiti cate ceva pentru prieteni. Cu timpul, veti ajunge sa lucrati contra cost.

Incercati sa aveti grija de copii. O multime de parinti se confrunta cu aceasta problema: nu au in grija cui sa-si lase copiii. Puteti organiza acasa o minigradinita. Daca reusiti sa aveti grija de mai multi in acelasi timp, puteti castiga bani frumosi. Singura problema este sa mai aveti pe cineva care sa va ajute cu ei, iar copiii sa nu fie atat de mici incat sa nu va intelegeti cu ei. Investitia pe care trebuie sa o faceti este minima. Incepeti intai cu rudele sau conoscutii.

Cumpararea si vanzarea de antichitati continua sa fie o afacere destul de profitabila. Trebuie numai sa va placa sa faceti acest lucru. Daca locuiti la casa si dispuneti de una sau doua camere libere, le puteti transforma in saloane de prezentare. Foarte multi oameni sunt interesati de antichitati si aleg sa-si petreaca timpul cautand sa cumpere obiecte vechi, unicat.

Sursa: powerhomebiz.com