Daca un barbat mai in varsta are o iubita mult mai tanara decat el, nu se fereste sa o scoata in lume si sa se mandreasca cu ea. Doamnele trecute de prima tinerete sunt insa discrete si nu se afiseaza cu prietenii lor mai tineri, mai ales daca nu au un corp de invidiat si nici foarte multi bani. Ce motive au sa inceapa o astfel de relatie, afla din articol.

Lipsa de experienta poate fi un lucru bun

Daca ai incercat de nenumarate ori sa te schimbi si nu ai reusit, ti-ai dat probabil seama ca iti va fi imposibil sa ai o relatie cu barbati de varsta ta. Acestia din urma cred ca le stiu pe toate si, in plus, iti vor impuia capul cu povesti din tinerete, de cand faceau fapte de “vitejie” etc. Daca te combini cu un tip care are pe jumatate varsta ta, te vei plictisi doar pe jumatate. In restul timpului, iti va asculta el povestile glorioase din tinerete.

Un tanar nu ia medicamente cu pumnul

Te-ai saturat sa imparti banii pe medicamente cu un batran? Ia mai multe aspirine decat tine? Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti mai golesti dulapul de medicamente, traind cu cineva mai tanar, care nu are nevoie de ele?

Tinerii sunt energici

De cand nu te-ai mai simtit atat de bine in dormitor? Cu un tanar langa tine, ai nevoie de un extinctor sa mai domolesti vapaia dragostei.

Tinerii sunt faliti

Intr-adevar, asta nu pare a fi un motiv sa iesi cu cineva mai tanar. Insa ar fi bine sa vezi partea plina a paharului: nu te vei simti amenintata ca ti-l va lua altcineva.

Un barbat mai tanar nu are bagaje din trecut

Fii multumita ca nu te vei trezi la usa cu niciunul din bagajele cu care ar veni un barbat de varsta ta. Tinerii nu au copii, neveste, prea multe datorii sau orice altceva din trecut care ar putea sa-i bantuie in prezent.

Un tanar nu a trait prea multe

Cand iti gasesti pe cineva de varsta ta, vei vedea ca a avut atat de multe dezamagiri, incat i se pot citi pe chip. In plus, o astfel de persoana nu va mai dori sa se implice cu trup si suflet intr-o relatie care i-ar putea insela asteptarile. Imagineaza-ti cum este viata langa un tanar care mai crede inca in dragoste.

Esti matura si puternica - ar trebui sa iei orice iti doresti

Ai facut multe sacrificii pana acum, nu-i asa? De ce sa nu meriti sa-ti retraiesti tineretea? Ai grija si nu exagera insa. Evita sa te incurci cu cineva care nu a implinit inca 18 ani.

Sursa: purpleslinky.com