BERBEC

Doriti sa ii directionati pe toti cei ce va inconjoara, chiar daca nu fac parte din anturajul obisnuit. Restructurati o parte din activitati pentru a putea diversifica posibilitatile de castig. Vi se dau niste bani in plus de catre seful direct.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Considerati ca nu aveti cum sa treceti cu usurinta peste interdictiile care apar, se multiplica si va streseaza. In realitate, sunteti foarte energic si mai agresiv decat oricine altcineva. Aveti nevoie de aliati pentru a va sustine proiectele.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

GEMENI

Evenimentele sunt calme, mai ales ca va recuperati o parte dintre prieteni (atentia lor va cam ia prin surprindere). Vi se fac marturisiri, se cer scuze si se rememoreaza clipele placute. Nimic nu pare sa va mai stea in cale de aceasta data.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Vi se reproseaza ca sunteti brutal si ca lasati la o parte diplomatia doar pentru a arata familiei de ce sunteti in stare. Dv. sunteti multumit ca reusiti sa scapati de datorii. Exista persoane in anturaj ce ar dori sa va lase paznic acasa.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

LEU

Identificati schimbarile de care aveti nevoie pentru a face atmosfera agreabila atat la serviciu, cat si in familie. Va bucurati de aprecieri colegiale si de cele ale persoanei iubite. Va ganditi la cadouri pentru a imbuna persoana iubita.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Trebuie sa faceti eforturi pentru a nu lasa norocul sa treaca pe langa dv. si sa nu-i lasati pe altii sa profite. Conflictele care au mocnit pana acum, vor exploda pe neasteptate. Va preocupa mai mult clarificarea relatiilor sentimentale.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

BALANTA

Beneficiati de o sensibilitate care va marcheaza toate reactiile si care poate sa va ajute sa imbunatatiti relatiile cu prietenii si rudele. Afirmarea profesionala este indiscutabila. Aproape uitati ca e perioada de finalizare a contractelor.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Aveti sansele financiare cele mai evidente din intreaga viata. Discutiile cu prietenii ajung intr-un moment complicat si delicat din cauza unui contract ori a unor acte prea neclare. Planuiti sa le oferiti celor dragi o seara placuta.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Contextul zilei e favorabil, iar daca faceti gesturi tolerante si va supuneti normelor legale veti avea castig de cauza in orice situatie. Veti tine seama insa de sensibilitatea persoanei iubite. Stabiliti acorduri de principiu cu acei amici.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Considerati ca nu sunteti avantajat de actele care se incheie astazi pana sunteti pus sa discutati cu un specialist. Primiti un fel de cadou, care va ridica pe scara sociala. Va preocupa in cel mai inalt grad ce fac cei dragi cu banii.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Nu sunteti multumit de nimic si vi se reproseaza ca va place sa porunciti, sa dirijati, sa decideti de unul singur. Setea de putere a aparut dupa umilirile de care nu v-a scutit deloc anturajul. Sunteti decis sa va urmariti cu atentie rudele.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

Sunteti ingrijorat de viitorul dv. si de lipsa de reactie a persoanelor pe care le iubiti. Luati decizii numai in folosul dv. si va mirati apoi cu naivitate ca celorlalti nu le fac placere. S-au decis sa se implice in afaceri impreuna cu dv.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●