• CARIERA

Ianuarie
Preferi o pozitie inferioara, dar de care sa fii totusi sigur. Faci si compromisuri, pentru ca esti constient ca orice succes are si un pret de platit, pe care esti dispus sa-l platesti, pe orice cale.
Februarie
Incep sa mai apara si insatisfactiile. Nu esti tratat intotdeauna asa cum meriti, mai sunt si perioade cu nedreptati, jigniri, acceptand pozitii care nu te pun intr-o lumina favorabila.
Martie
Le iei pe toate cu rabdare, lent, pe rand, pana ajungi la materializarea scopurilor tale. Te preocupa mult pozitia ta socio-profesionala si te lupti pentru a iesi in evidenta.
Aprilie
Pui accent pe activitatea intelectuala, pe studii, cursuri de specializare, dorind sa te afirmi prin idei originale. Nu esti un colaborator de nadejde, pentru ca tii mult la libertatea ta si preferi mai mult sa lucrezi pe cont propriu.
Mai
Daca te gandesti la o afacere, acum este momentul sa-i pui bazele. Este momentul tau de glorie, de afirmare, cu succese deosebite, cu teluri atinse, cu realizari de care poti fi mandru.
Iunie
Sefii te vor aprecia, poate chiar se pune problema unei promovari. Se naste un nou scop in mintea ta si ai toate sansele de a-l atinge. Schimbi putin macazul, preocupat de alte proiecte noi sau poate chiar te gandesti la o schimbare a locului de munca sau chiar a profesiei.
Iulie
Esti mult timp pe drumuri, deci delegatiile in interes de serviciu vor fi la ordinea zilei. Poti porni spre ceva nou, dar deocamdata nu te implici foarte serios, de parca vrei mai intai sa vezi cum evolueaza lucrurile.
August
Nu mai esti la fel de concentrat la munca. Tratezi multe proiecte cu un oarecare dezinteres, deoarece este nevoie de a acorda prioritate altor probleme din viata ta. Chiar ai putea rata niste ocazii bune din cauza pasivitatii cu care privesti cariera.
Septembrie
Poate gasesti un al doilea job sau primesti bani din diverse servicii pe care le faci unora. Mai mult, te preocupa acum batranetea si economiile, de aceea te gandesti foarte serios la securitatea ta, la viitor.
Octombrie
Pierzi o sansa rara, ti-o ia altul inainte si nu reusesti sa ajungi la un varf demult visat. Apare altul mai bun decat tine care te da deoparte. Te poti certa cu un coleg atat de tare, incat rupi orice legatura cu el.
Noiembrie
Munca ta nu ajunge la rezultatele dorite, deci poti da piept cu probleme la serviciu: accidentari cu unelte de lucru, probleme de comunicare intre colaboratori, oboseala crunta si, in final, insatisfactii profesionale.
Decembrie
Ai un sentiment de satisfactie profesionala maxima, ce te incurajeaza sa cumperi ceva scump, mult dorit: masina noua, casa mai mare, obiecte de lux, haine moderne, lucruri la moda etc. Este un final de an imbelsugat, cu perspective optimiste.

  • BANI

Ianuarie
Mare atentie la investitiile (cheltuielile) mari pe care le faceti, pentru ca este posibil ca exagerand sa atrageti asupra dv. dezaprobarea sefilor si sa fiti penalizat.
Februarie
Nu stiti nici dv. cui datorati mai mult: norocului ori sansei de a avea colegi si colaboratori excelenti. Chiar daca castigurile sunt inexistente in intervalul acesta, viitorul este asigurat.
Martie
Cei care lucreaza in strainatate ori cu strainii nu au cum sa-si dezvolte afacerea, iar bugetul este minim. Patronii recupereaza pierderile si reusesc sa aiba si profit.
Aprilie
Nu vor avea nici o sansa sa ia decizii financiare singuri, insa cei care comercializeaza produse agro-alimentare se pot dispensa de ajutoarele oferite de interpusi.
Mai
Transportatorii si hotelierii (toti cei legati de activitati de turism) vor avea castiguri nesperate in aceasta perioada. Restul primesc ori dau lectii de afirmare socio-financiara.
Iunie
Sunt cei mai norocosi nativi – nu trebuie sa ceara nimic, pentru ca oricum li se ofera totul, cand este vorba de bani. Cei mai multi aleg acum sa-si renoveze ori sa-si cumpere o casa.
Iulie
Este necesar sa nu se bazeze numai pe noroc, acesti nativi fiind si prea optimisti de cateva luni. Deciziile lor financiare sunt total neinspirate si ar trebui sa apeleze la specialisti bancari!
August
Cu toate ca vor fi obligati sa plateasca „datoriile” unei femei din anturaj, nu se pot plange de situatia lor financiara. Patronii si managerii sunt cei mai favorizati. Din pacate, va trebui sa renuntati la o calatorie de placere, pentru demararea unei activitati noi.
Septembrie
Vor castiga doar cei care accepta sa primeasca sfaturi, iar cei mai afectati de pierderi sunt cei care au investit tot ce au avut in agricultura. Sunt excluse imprumuturile bancare.
Octombrie
Castigurile apar indeosebi de la serviciu. Cei care vor sa vanda acum un imobil este bine sa amane tranzactia, pana vor consulta toate ofertele de pe piata, pentru a nu fi escrocati.
Noiembrie
Vor fi prea increzatori in propriile idei (incurajati de castigurile anterioare) si pot pierde totul. Singurii "castigatori" sunt cei care aleg acum sa plece in strainatate pentru a munci.
Decembrie
Daca aleg sa continue campania de economisire, sunt in avantaj cert. Cu orice risc, nu trebuie sa renunte la slujbele ori contractele actuale, oricat de nemultumiti ar fi!

  • IUBIRE

Ianuarie
Prietenii dv. nu sunt invidiosi, insa va atrag atentia ca partenerul de cuplu intarzie sau uita sa mai apara si interventiile lor va cam enerveaza. De altfel, nu mai aveti deloc timp liber si sunteti constient ca v-ati neglijat partenerul de cuplu.
Februarie
Creativitatea maxima de care dati dovada, in orice context, va ajuta sa va relansati sentimental, fara a mai apela la relatii ori la alte forme de interventie. Partenerul de cuplu si familia nu au cum sa va inteleaga si pot aparea conflicte de durata.
Martie
Sunteti indragostit pana peste cap, numai ca nu doriti sa va casatoriti acum si de aici pot aparea tot felul de neintelegeri cu persoana iubita. Celibatarilor li se cere ultimativ sa intemeieze o familie, iar nativii casatoriti se simt monitorizati!
Aprilie
Recunoasteti fata de amici ca rabdarea fata de partener, pe care v-ati impus-o in urma sfaturilor lor, a fost benefica. Deplasarile sunt contraindicate, din cauza preocuparilor multiple care va impiedica sa va concentrati suficient asupra relatiei afective.
Mai
Toti vor sa calatoreasca. Schimbarile sentimentale le dau dureri de cap, pe care cicaleala rudelor le accentueaza. Extrem de sensibili, in cazul in care le sunt criticate activitatile, deciziile si partenerul de cuplu, au reactii exagerate.
Iunie
Relatiile sentimentale sunt minime, iar tendinta de a-si cicali partenerul se accentueaza. Multe native planifica deplasari in strainatate, impreuna cu persoana iubita. Impulsivitatea si imprudenta sunt maxime, mai ales in primele zile ale intervalului.
Iulie
Posibile disfunctii tiroidiene le complica activitatea sexuala tuturor. Ajung la concluzia ca prietenii le doresc tot ce-i mai rau. Este adevarat ca au pretentii exagerate de la dv., ca au tendinta sa va minta si sa incerce sa va desparta de cel iubit.
August
Relatiile familiale sunt exceptionale si va implicati in "activitati" noi. Oricat de mult v-ar displacea relatia de acum, sunteti constient ca nu puteti renunta la aceasta. Nativele tinere fac excese erotice si descopera universuri sexuale periculoase.
Septembrie
Pentru unele native, chiar pot aparea sarcini neprevazute. Uitati de toate necazurile datorita unor petreceri la care sunteti principalii invitati. Aveti senzatia ca sunteti persecutati, iar neintelegerile cu partenerul de cuplu va accentueaza aceasta stare.
Octombrie
Unele native chiar sunt tradate ori inselate si va fi necesar sa-si dovedeasca nevinovatia. Altele sufera de grave intoxicatii sau alergii din cauza contraceptivelor. Atmosfera apasatoare din casa dv. vi se pare in acest interval insuportabila.
Noiembrie
Sansele sentimentale si implicit cele amoroase sunt in continuare incantatoare. Sunteti cam nehotarati in privinta viitorului comun: doriti sa aduceti multe imbunatatiri casei, dar va atrage si ideea unor depozite bancare pentru persoana iubita.
Decembrie
Incepeti o campanie de cuceriri care doar la prima vedere sunt minore. Mai calmi si mai intelepti, incepeti intervalul cu dreptul, prin intalniri pasionale nocturne. De aceasta data va staviliti impulsurile erotice si va decideti sa fiti mai romantic.

  • SANATATE

Ianuarie
Stare de oboseala provocata de activitatea erotica lipsita de limite. Apetitul alimentar si cel sexual depasesc starea dv. obisnuita. Bolile pulmonare se pot croniciza, asa ca fumatorii trebuie sa fie mai atenti.
Februarie
Cheltuielile pentru medicamente vor fi mult mai mari. Sensibilitate bronho-pulmonara. O simpla raceala poate sa se dezvolte in ceva mai grav. Nu renuntati la consultul medical.
Martie
Faceti multe excese (alimentare, sexuale etc.) si urmarile nu vor intarzia sa apara. Va tratati suferintele cu medicamente la intamplare. Cei care au programat in aceasta luna o interventie chirurgicala au fost inspirati.
Aprilie
Nici o problema de sanatate majora, esti pe teren sigur, multumit de tine. Esti in forma si se vede pe chipul tau starea buna de sanatate: un chip luminos, un corp armonios, un zambet mereu fericit. Cand treci printr-o perioada buna a vietii tale, sanatatea nici nu mai conteaza.
Mai
Problemele de sanatate nu ridica semne de intrebare, te simti bine, esti in forma, dar poate tinzi spre sedentarism si comoditate, ceea ce te-ar putea face sa mai prinzi cateva kilograme la cantar.
Iunie
Apar unele simptome nesemnificative prin organism – dureri osoase, raceli trecatoare - dar sunt chestiuni banale, cu care esti deja obisnuit, tocmai de aceea nici nu le dai atentie. Vor trece de la sine...
Iulie
Te cam lupti cu unele probleme de sanatate, desi nu se poate spune ca ar fi ceva grav, dar destul de frustrant pentru a nu te lasa in pace. De fapt, majoritatea problemelor sunt legate mai ales de excesul de zel, de stresul fizic si psihic in care iti desfasori viata.
August
Esti in forma, plin de viata, cu o stare fizica normala pentru viata pe care o duci, deci nici vorba de boala. Orice simptom este tratat cu indiferenta, deci nu te gandi la propriile slabiciuni.
Septembrie
Trebuie doar sa ai un regim de viata activ, mobil, acordand atentie detaliilor care ti-ar putea cauza probleme. Te agiti prea mult si este normal sa apara si urmari ale continuei tale lupte cu viata.
Octombrie
Un regim adoptat mai demult evolueaza foarte bine, deci esti pe calea cea buna pentru o vindecare, pentru revenirea la normal, pentru a te simti mai bine. Vezi deja roadele eforturilor tale si te lauzi lumii cu ceea ce ai reusit sa realizezi, in privinta sanatatii tale.
Noiembrie
Gasesti solutii originale la eventualele probleme de sanatate care iti mai dau tarcoale si nici nu vrei sa auzi de medicamente, de medici, de tratamentele invechite. Preferi sa ai grija de tine asa cum crezi tu de cuviinta, apeland la metode moderne si neconventionale.
Decembrie
Este normal sa ai insomnii, palpitatii, dureri de stomac sau de cap daca te stresezi mult din orice, deci incearca sa abordezi o atitudine mai relaxata in fata problemelor, ca sa nu apara efecte nedorite in organism.

  • CONCEDII SI CALATORII

Sunteti atras de atat de multe locatii nevizitate pana acum, incat pana la urma cei mai multi alegeti sa va petreceti timpul liber cu rudele aflate in alta localitate. Intervalele cele mai potrivite sunt: 3 ianuarie - 15 martie, 22 august – 5 octombrie, 11-28 decembrie. Occidentul inca vi se pare un taram mirific, asa ca multi vor ajunge si pe acolo.