Chris Norman a vandut peste 20 de milioane de albume in 45 de ani de cariera muzicala de succes sarbatoriti pe 13 august prin lasarea Single-ulului „Gypsy Queen“. Legendarul artist se pregateste acum pentru premiera primului sau album lansat la cinci ani distanta de „Time Traveller“.

Cris NormanFoto: Afis concert

13 septembrie va marca data oficiala a lansarii „There And Back“, un album cu 13 piese originale mult asteptate. Si tot pe 13, dar de aceasta data in octombrie, vom avea ocazia sa il vedem live la Sala Palatului din Bucuresti intr-un concert exclusiv. La doua zile distanta, Chris Norman va concerta in Cluj la Sala Sporturilor, „Horea Demian“.

„There And Back“ reprezinta intru totul universul Chris Norman. O colectie completa de piese pline de viata si, bineinteles, minunata voce implicata in totalitate. Cu agenda plina de concerte pe mapamond, vocea Smokie se regaseste intr-o forma extraordinara pe noul album promitand cu acesta o reintoarcere in topurile muzicale contemporane a unui nume greu din industria muzicala internationala.

Cris Norman

Cris Norman

Foto: Album

Chris spunea intr-un interviu ca „albumul marcheaza reintoarcerea sa la originile valorilor si modul in care inregistra in anii 60’ si 70’. Eu am compus personal o mare parte din album, dar cateva piese sunt scrise alaturi de muzicienii cu care calatoresc, un aspect foarte important pentru directia finala a noului material. Am intrat in studio alaturi de trupa mea live pentru a inregistra piesele impreuna si a surprinde pe album energia construita in timpul unui concert. Tot procesul inregistrarilor a fost o experienta minunata fiind nedespartiti la fiecare pas. ‘There And Back’ transmite energia acumulata in cariera mea profesionala, concentrarea si propulsarea acesteia catre zilele noastre. Vocea mea nu a sunat niciodata mai bine ca acum si sunt foarte mandru de noul album“.

La aproape o luna de zile pana la sosirea artistului in Romania, Chris Norman transmite urmatorul mesaj publicului de aici: „Dragii mei, sunt foarte incantat sa va revad dupa 4 ani. Ador concertele din Romania unde publicul este atat de cald si prietenos. Ne vedem in octombrie si va promit doua spectacole absolute cu piese vechi si noi.“ Chris Norman, 4 Septembrie 2013.

Bilete si informatii: Pentru Sala Palatului – Bucuresti - 13 octombrie, biletele costa intre 80 si 250 lei si sunt disponibile in reteaua Eventim, Myticket, Bilete.ro, Biletoo si la Sala Palatului. Pentru Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, 15 octombrie, biletele costa intre 47 si 198 lei si sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cartureşti), in reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.

Evenimentul este organizat de DIESEL EVENTS.