"Oh, fantastic, un duet baiat - fata. Si, in buna traditie a Eurovision, e o chimie apropiata de zero intre ei", a scris ziarul britanic The Guardian in comentariul online de la Eurovision despre piesa cintata de Paula Seling si Ovi. Ziaristul britanic a luat peste picior si textul piesei care reprezinta Romania.

Parul lui Ovi, ironizatFoto: Eurovision.tv

"Dar mai important e despre ce canta? Ceva e un miracol, dar nu cred ca au spus inca ce e acel miracol. Poate e vorba despre modul in care cantaretul a reusit sa-si tina pe cap o bucatica de par. Asta arata usor miraculos, nu?", a mai scris The Guardian. Trebuie spus insa ca majoritatea pieselor din finala Eurovision au beneficiat de acelasi tip de comentariu ironic in toata presa britanica.

De notat totusi ca The Guardian este una dintre putinele publicatii online straine care au acordat macar un comentariu piesei romanesti de la Eurovision, un concurs dominat mediatic de Conchita Wurst (Austria, transexual cu barba), piesa extrem de hot a Poloniei si piesa Suediei, considerata favorita la casele de pariuri.

Cum suna piesa cantata de Paula Seling si Ovi: