Inregistrat in Romania 2, evenimentul dedicat "cremei" rock-ului alternative de la noi din tara, va avea loc maine la Arenele Romane din Capitala. Alternosfera, Omul Cu Sobolani, Luna Amara si Niste Baieti au pregatit pentru acest eveniment un line-up plin de surprize si momente unice, care speram sa ii bucure pe fanii care si-au anuntat prezenta la eveniment. De la primele piese ale trupelor, cele mai cunoscute hituri, piese noi sau piese mai putin cantate in concerte, recitalurile celor patru trupe sunt programate dupa cum urmeaza:

Inregistrat in Romania #2. Arenele RomaneFoto: webPR.ro

18.00 - 19.00 - warm-up DJ Hefe

19.00- 19.45 - Niste Baieti

20.00- 21.20 - Luna Amara

21.30 - 22.50 - Omul Cu Sobolani

23.00 - 01.00 - Alternosfera

De asemenea, amintim participantilor la eveniment ca accesul la concert se va face pe baza unui bilet valid. Biletul asigura accesul unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se face accesul trebuie pastrat pe toata durata concertului. Copii cu vasta sub 10 ani vor avea acces gratuit la eveniment, cu conditia ca adultul care ii insoteste sa aiba asupra lui un bilet valid.

Ultimele bilete la evenimentul Inregistrat in Romania 2 mai pot fi achizitionate de pe myticket.ro, iabilet.ro, precum si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, casa de bilete a Saii Palatului, reteaua de magazine UMAN, agentiile de voiaj Perfect Tour.

In incinta Arenelor Romane este interzis accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, animale de companie.

Evenimentul este sustinut de catre Rock FM. Berea oficiala a muzicii live: Ciuc Premium.

Parteneri media strategici: Catavencii, Sunete, Hotnews.Ro, Bestmusic, Infomusic, Metalhead.

Parteneri media: Alternativ.ro, Anyplace.ro, b365.ro, Blog de Rocker, Concerte-azi.ro, Cooperativa Urbana, Feeder, Getlokal.com, Hipmag.ro, iconcert.ro, inoras.ro, Jurnal Rock, Koolhunt, Let's Rock, Mahmur.info, Metalfan, Metropotam, Mixtopia, Moshpit.ro, Musicnights.ro, Neaparat.ro, Orasulm.eu, Regie-live.ro, RockSounsd.ro, RoEvents.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TraiesteMuzica.ro, Urban.ro, Veiozaarte.ro, Ziare.com.

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1471645473052869