​Reprezentantii companiei Coca Cola, unul dintre furnizorii de la concertul din 17 iulie sustinut de Robbie Williams la Bucuresti, isi cer scuze, intr-un comunicat, pentru "dificultatile intampinate de participantii la concert, atunci cand au incercat sa achizitioneze apa sau orice alt produs, pentru a se hidrata". Reprezentantii Coca Cola subliniaza, insa, ca au "respectat conditiile impuse de organizatorii evenimentului, atat in ceea ce priveste numarul de puncte de servire, cat si amplasarea acestora sau modalitatile de plata puse la dispozitia spectatorilor".

Pozitia companiei Coca Cola:

Coca-Cola a fost unul dintre furnizorii concertului Robbie Williams din 17 iulie 2015, dorind sa fie alaturi de fani la acest eveniment unic.

Ne pare rau pentru dificultatile intampinate de participantii la concert, atunci cand au incercat sa achizitioneze apa sau orice alt produs, pentru a se hidrata.

Coca-Cola a respectat conditiile impuse de organizatorii evenimentului, atat in ceea ce priveste numarul de puncte de servire, cat si amplasarea acestora sau modalitatile de plata puse la dispozitia spectatorilor.

Vremea caniculara, numarul mare de participanti si aspecte care au tinut de organizarea evenimentului au generat aceasta situatie neplacuta.

Ne dorim ca asemenea momente sa nu se mai repete si vom cauta solutii pentru viitor.