Brian Johnson, solistul trupei AC/DC, caruia medicii i-au spus ca risca sa isi piarda definitiv auzul daca va continua sa concerteze pe stadioane, a anuntat ca nu se va retrage din activitatea muzicala si va continua sa inregistreze in studiouri. Mai mult, starul rock vrea ca toata lumea sa stie ca problemele sale de sanatate nu il vor forta sa renunte la muzica si nici la trupa AC/DC, scrie TMZ.

Concert AC/DC - Bucuresti, 16 mai 2010Foto: d&d entertainment

Intr-o declaratie data publicitatii, marti, prin intermediul agentului sau de presa, Brian Johnson spune ca intentioneaza sa continue sa inregistreze muzica in studiouri impreuna cu AC/DC si isi va continua tratamentul pentru a-si imbunatati auzul.

"I am hoping that in time my hearing will improve and allow me to return to live concert performances/ Sper ca in timp sa mi se imbunatateasca auzul si sa ajung sa cant din nou live", spune Johnson.

Medicii i-au spus solistului Brian Johnson, in varsta de 68 de ani, ca risca sa ramana surd daca va mai continua sa urce pe scena, iar din aceasta cauza el va fi inlocuit de Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, pentru concertele pe care trupa AC/DC le mai are programate in turneul sau mondial Rock or Burst World Tour.

"Membrii AC/DC ii multumesc lui Brian Johnson pentru contributiile sale si pentru devotamentul sau fata de grup de-a lungul anilor", au transmis cei de la AC/DC intr-un comunicat.

Johnson a intrat in trupa AC/DC in anul 1980, dupa moartea solistului Bon Scott. Trupa de hard rock AC/DC a fost infiintata la Sydney in 1973 si este formata din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitara solo), Malcolm Young (chitara ritmica), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd (baterie).

AC/DC, in noua componenta, va urca pe scena la concertul din data de 7 mai de la Lisabona, grupul sustinand o serie de 12 concerte in Europa.