Duo-ul britanic Public Service Broadcasting este cel de-al treilea si ultimul cap de afis al Lazy Monday, eveniment care va avea loc intr-o zi de luni, pe 11 iulie, la Teatrul de Vara din Herastrau. Tot atunci vor concerta Jack Savoretti - interpretul rupt din coloanele sonore ale serialelor "Anatomia lui Grey" si "Jurnalele Vampirilor"- si James, cea mai buna trupa britanica indie-rock a anilor '90.

Public Service Broadcasting canta pe 11 iulie in HerastrauFoto: LazyMonday

Tot mai des pe lista favoritilor BBC la "Best of The Year" in materie de albume, membrii trupei Public Service Broadcasting, J. Willgoose, Esq. si Wrigglesworth fac muzica intrumentala, combinand influente alternative, art rock, indie rock, electronica, dance-punk si krautrock.

Public Service Broadcasting calatoreste prin trecut pentru a crea sound-ul viitorului si aterizeaza frecvent pe scenele celor mai mari festivaluri europene, de la Glastonbury la Bestival, SXSW si Green Man.

Lazy Monday il aduce in Romania si pe britanicul Jack Savorotti, interpretul rupt din coloanele sonore ale serialelor "Anatomia lui Grey" si "Jurnalele Vampirilor". Criticii de specialitate il numesc urmatorul "Bob Dylan".

Savoretti este permanent intr-un top al momentului. In 2012, "Soldiers Eyes" de pe "Between the Minds" ajunge No. 1 in US Amazon Download Chart. Un an mai tarziu, discul "Before the Storm", ce include "Breaking The Rules", ia prima pozitie in Indie Album Charts.

Canta la Royal Albert Hall, face sold-out peste sold-out la concertele din UK si devine un obisnuit al celor mai mari festivaluri, precum Glastonbury sau T in The Park.

James este o o trupa cu o istorie de mai bine de 30 de ani, cu 14 albume de studio si peste 25 milioane de albume vandute in intreaga lume. Hituri precum "Sit Down", "Laid", "Come Home", "She's A Star" sau "Getting Away With It (All Messed Up)" au inundat ani la rand topurile radiourilor alternative si difuzoarele petrecerilor pe plaja din Vama Veche.

Biletele sunt disponibile pe LazyMonday. Pot fi procurate la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena si momentul achizitei: pana pe 10 iulie:

  • Cat. II (fara loc) - 175 lei
  • Cat. I - 200 lei
  • Cat. VIP - 220 lei

In ziua evenimentului (11 iulie):

  • Cat. II (fara loc) - 195 lei
  • Cat. I - 220 lei
  • Cat. VIP - 240 lei