"Considerati-ma un om periculos/ Dar ar trebui sa va temeti mai mult de acest candidat blestemat", canta rapperul Eminem intr-o strofa a melodiei "Campaign Speech", lansata miercuri, facand referire la Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, informeaza BBC citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

In acest single, rapperul Eminem critica mai multe situatii si persoane. Piesa, ce are o durata de opt minute, considerata de BBC "un cantec rap minimalist", contine referiri la Trayvon Martin - un adolescent american de culoare care a fost impuscat mortal de politisti caucazieni in Florida in urma cu patru ani -, Chuck Norris, Ed Norton, Robin Thicke si David Hasselhoff.

Versurile referitoare la Donald Trump si sustinatorii lui sunt cele mai critice, noteaza BBC.

"Considerati-ma un om periculos/ Dar ar trebui sa va temeti mai mult de acest candidat blestemat", canta Emimen intr-o strofa a acestui cantec.

De asemenea, Eminem spune in "Campaign Speech" ca Donald Trump este "a loose cannon" (un tun incontrolabil) - expresie din limba engleza care defineste o persoana incontrolabila si imprevizibila care provoaca pagube uriase propriei factiuni sau propriului partid politic.

Miercuri, rapperul Eminem a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter in care a dezvaluit celor 20,8 milioane de fani ai sai de pe aceasta retea de socializare ca lucreaza la un nou album de studio.

Tot miercuri, rapperul american a lansat "Campaign Speech", primul single de pe viitorul album.

Nascut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - si-a inceput cariera in 1987.

Este primul artist rap care a castigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, in 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa "Lose Yourself", la categoria "cel mai bun cantec original". In plus, Eminem a fost recompensat cu sapte premii Grammy si lansat opt albume de studio.