Jason Mraz, artistul care a cucerit intreaga lume cu ritmurile de folk-pop, va concerta pentru prima data in Romania pe 11 martie, la Sala Radio, in cadrul unui show acustic special, sub conceptul ”An evening with Jason Mraz and his guitar”, iar organizatorii anunta ca show-ul a fost sold-out in doar 48 de ore de la anuntarea acestuia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Concertul acustic de la Sala Radio se va desfasura cu sala inchisa. Accesul pentru public se va face incepand cu ora 19.00, urmand ca show-ul sa inceapa la ora 20.00.

Recitalul lui Jason Mraz de la Bucuresti face parte dintr-un turneu solo, in care spectacolele au loc in sali de concerte mai mici si mai intime, astfel incat fanii sa se bucure de o seara cu adevarat speciala in compania lui Jason Mraz.

Pe harta turneului se afla si Reykjavik, Vilnius, Tallinn, Varsovia, Budapesta, Viena si Praga.

Mraz si-a inceput cariera cantand in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive si incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur intr-un loc mai bun.

Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu “I’m Yours” si “I Won’t Give Up”, a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People’s Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele din toate colturile lumii.

Concertul Jason Mraz este organizat in Bucuresti de Pure Indie Entertainment.