Donald Trump a reactionat printr-un mesaj pe contul sau de Twitter, dupa ce rapperul american Snoop Dogg a lansat un videoclip-pamflet in care il ameninta cu pistolul pe presedintele Statelor Unite, prezentat ca un clovn. Trump mentioneaza ca rapperul ar fi starnit o indignare generala daca l-ar fi ironizat in acest fel pe fostul presedinte Barack Obama si, cel mai probabil, ar fi ajuns la inchisoare, scrie The Telegraph.

Clip-pamflet Snoop Dogg vs Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Rapperul californian Snoop Dogg a lansat la inceputul acestei saptamani clipul "Lavender", in care il impusca cu un pistol de jucarie pe un actor care il imita pe Donald Tump, infatisat drept un clovn.

"Va puteti imagina ce scandal ar fi iesit daca Snoop Dogg, a carei cariera e in scadere, ar fi indreptat si ar fi tras cu arma in presedintele Obama? Puscaria!"

Este mesajul postat de Donald Trump pe contul sau de Twitter.

O reactie a venit si din partea avocatului presedintelui american, Michael Cohen, care a catalogat clipul drept unul rusinos.

"Snoop ii datoreaza presedintelui scuze. Nu e absolut nimic amuzant intr-o tentativa de asasinare a presedintelui. Sunt cu adevarat socat si suparat pe el, deoarece credeam ca e mai bun de atat. Cu siguranta ca nu as fi acceptat asa ceva nici daca tinta lui ar fi fost presedintele Obama [...] Doar pentru ca vrei sa te ascunzi in spatele unor abilitati artistice sau a libertatii de exprimare nu inseamna ca este un demers corect. Snoop stie asta, insa el s-a jucat prea aproape de limita", a spus Cohen pentru TMZ.com, noteaza The Telegraph.

Tot pentru TMZ a declarat si senatorul Marco Rubio: "Am avut asasinari de presedinti inainte...asa ca un subiect ca acesta trebuie manuit cu foarte multa grija. Daca persoana nepotrivita vede asta si intelege ideea gresita, ar putea aparea o problema grava. Snoop nu ar fi trebuit sa faca asta."

Controversatul cantec este un remix al melodiei "Lavender", semnata de trupa canadiana BaBadBadNotGood.