Trupa Golan va aduce pe 22 septembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti un eveniment aflat sub umbrela conceptului Golan Symphonic "un show multifatetat", in care o orchestra formata din 60 de instrumentisti si un line-up compus din artisti ca J.Bernardt, ViLLAGE, Fhin sau ARME se vor alatura trupei. Bilete pot fi cumparate online peMyTicket.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Trupa nu este la primul eveniment de genul acesta. Anul trecut, Golan Symphonic a sustinut un concert in fata a peste 40.000 de spectator, in cadrul concursului international de video-mapping IMapp. Anul acesta, insa, numarul instrumentistilor a crescut, adaugandu-se 20 de suflatori, iar selectia de artisti locali si internationali care vor sustine evenimentul va contribui de asemenea la o productie fara precedent pentru cei 5 membri ai proiectului.

Invitatul special al evenimentului, J.Bernardt, a reusit sa impresioneze intr-un timp foarte scurt scena alternativa de R&B cu melanjul sau inconfundabil de synthuri fresh cu o voce soul puternica.

Proiectul apartine solistului trupei de rock belgiene Balthazar, iar "Wicked Streets", cel mai cunoscut single al artistului, s-a aflat in topul cautarilor Shazam "Romania Top 100".

Lui i se vor alatura pe scena francezul Fhin, un artist care si-a creat un renume din mixul sau foarte personal de tonalitati feminine si masculine, ViLLAGE, al carui remix dupa melodia "Lonely nights" inchide de ceva timp concertele celor de la Golan, si ARME.

Dupa ce primele 1000 de bilete aflate in oferta de early-bird au fost epuizate, jumatate din capacitatea Arenelor este deja sold-out, iar pana pe 8 septembrie continua perioada de pre-sale a biletelor cu pret special de 45 de lei, anunta organizatorii, urmand ca dupa aceasta data, pana pe 22 septembrie, sa poata fi cumparate la pretul de 60 lei. Acestea pot fi cumparate online, peMyTicket. La intrare biletele vor costa 75 lei, in limita capacitatii.