Daca ai auzit povestile cu spiridusi irlandezi pe care e suficient sa-i prinzi si gasesti o oala cu aur, te provocam sa-i cauti la PARK(ing) Day.

Iti dam si un trifoi cu patru foi – pentru noroc. Nu, nu e St. Patrick’s Day si nu iti dam bere la fel de verde ca pasunile irlandeze. Scoatem Irlanda in parcare la Unirea. Pe 16 septembrie, intre 10:00 si 17:00, te asteptam sa gasesti micul Leprechaun in parcarea Unirii (magazinul Unirea, aripa Calarasi).

STEYsha School of Irish Dance si Travel & Study Ireland, cu sprijinul Ambasadei Irlandei propun o petrecere irlandeza la iarba verde, cu ceai, prajituri traditionale si dans – exact ca in Lord of the Dance - sau chiar mai bine.

Dar dansurile dupa ora 17:00. Pe gazon, grupul de scena al STEYsha va face o demonstratie de dans irlandez traditional si modern, apoi vei putea sa te alaturi tuturor dansatorilor, cursantilor scolii si celorlati participanti la PARK(ing) Day intr-un dans social irlandez – ceili, cu ajutorul instructorilor STEYsha.

Sa nu uit! Daca n-ai gasit unul, vei putea sa te transformi in leprechaun – spiridus irlandez. Noi iti facem poze, dar risti sa te alerge toti prietenii ca sa-ti ceara o oala cu aur :)