Vineri, 1 iunie, de la 21.30, la Ageless Club, trupa Luna Amara va sustine cu un concert acustic, informeaza un comunicat remis redactiei. Spectacolul este inspirat din celebrele "VH1 Storytellers": trupa va canta, va povesti, va interactiona cu publicul. Participantii sunt asteptati sa aduca flori albe pentru a insufleti decorul.

Luna AmaraFoto: Hotnews

Sub genericul "Luna Amara. Storytellers", concertul va oferi versiuni acustice ale unor piese de pe albumele "Don't Let Your Dreams Fall Asleep", "Pietre in alb", "Asfalt" si "Loc lipsa", dar si premiera live a piesei "In lumina". In cadrul evenimentului, fanii vor afla povestea din spatele versurilor, dar si alte experiente pe care baietii din Luna Amara sunt gata sa le impartaseasca celor prezenti.

Conceptul Storytellers: membrii formatiei vorbesc despre piesele din playlist sau povestesc publicului diverse intampari legate de momentul compunerii sau inregistrarii piesei respective, de exemplu. Exista si o latura interactiva: publicul poate pune intrebari despre piese, versuri, mesaj etc. Cu cat intrebarile sunt mai interesante, cu atat seara va fi mai reusita.

La concert, fanii Luna Amara vor avea parte de o tombola cu premii, toate biletele intrand in tragerea la sorti pentru cinci albume "Don't Let Your Dreams Fall Asleep", cu autografele membrilor trupei, ca si pentru doua cocktailuri Ageless Club.

Accesul la eveniment costa 20 lei. Ageless Club se afla pe Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club). Mijloace de transport: tramvai 1 si 19, autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

Luna Amara este o trupa de rock alternativ din Cluj-Napoca si a luat fiinta in 1999, sub numele initial de Tanagra Noise. Discografia formatiei cuprinde patru albume.