Sambata, 9 iunie, de la ora 11:00, are loc Finala primei editii a Concursului Humanitas in licee, un concurs de cultura generala, informeaza un comunicat remis redactiei.

Humanitas in licee, etapa finalaFoto: Humanitas

Evenimentul are loc in Aula Bibliotecii Nationale si incheie seria de etape desfasurate in anul scolar 2011-2012 si in care s-au inscris 22 de licee din 11 orase.

Echipele care se vor intrece sambata sunt Colegiile Nationale "Emanuil Gojdu" din Oradea si "Octavian Goga" din Sibiu, calificate in urma parcurgerii primelor patru etape.

  • Echipa Colegiului National "Emanuil Gojdu" din Oradea este coordonata de profesorii Liliana Sonea si Ciprian Sonea si este formata din elevii Teodora Fratila, Vlad Lazar, Anamaria Cotirlea.
  • Echipa Colegiului National "Octavian Goga" din Sibiu este coordonata de profesorii Lidia Pirca si Andra Tischer si este formata din elevii Andreea Popa, Ana Maria Fleaca, Diana Cojocaru.

Gabriel Liiceanu si Neagu Djuvara vor inmana premiile, iar Andi Moisescu va modera concursul. Tema finalei este Istoria romanilor.

Vezi detalii despre concursul Humanitas in licee.