A 5-a editie a Festivalului se desfasoara in Capitala, intre 14 si 20 octombrie, printr-o serie de manifestari artistice si culinare, in ceainarii si cafenele bucurestene. Evenimentul cuprinde si o expozitie de ceai, cafea delicatese si accesorii (vesela, prajituri, obiecte decorative), care va avea loc intre 18 si 20 octombrie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr.18).

Festivalul Ceaiului si al CafeleiFoto: tea-coffee.ro

TEA&COFFEE Festival promoveaza consumul de ceai si cafea, punand accent pe traditiile si ritualurile servirii lor. Pe parcursul celor sapte zile, festivalul va aduce in prim plan elemente culturale si gastronomice din tarile cu traditie in cultivarea si productia de ceai si cafea precum si in prepararea si prezentare unor bauturi pe baza acestora.

Printre manifestarile dintre 14 si 20 octombrie, a.c., se numara: spectacole de teatru, concerte, demonstratii si workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului si cafelei practicate in: India, Turcia, Brazilia, China, Coreea de Sud, Argentina, Marea Britanie si Japonia.

In cadrul festivalului va fi si o zi speciala, "Ziua copiilor ce iubesc ceaiului" , desfasurata sambata, cu incepere de la ora 16:00, la Caffe D'arthe (str. Popa Nan, nr.7). Pe parcursul a patru ore cei mici vor avea parte de multa distractie la: atelierele de creativitate pentru copii (pictura, modelaj in lut, reciclare creativa, accesorizare), atelierele de dans sau de bune maniere.