Tors.ro (store and story for children)a prezentat in acest weekend, la KidsEducation, produsele premium interactive si educative pentru copii: covoare 3D, ArtStation, FunPod. Vezi prezentarea VIDEO.

Foto:

Stand si prezentare Tors.ro la Kids Education

La targul KidsEducation au participat gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani. Targul s-a desfasurat in perioada 26 aprilie, intre orele 10:00-20:00 si duminica, 27 aprilie, intre orele 10:00-18:00.

Expozantii au pregatit ateliere si lectii demonstrative, la care au participat parintii si copiii care viziteaza targul, spre exemplu lectia demonstrativa "Creative Thinking for Kids", atelierul "De ce citim", atelierul de improvizatie teatrala, mima si pantomima sau alte activitati interesante. Pentru a vedea programul complet al lectiilor si atelierelor, vizitati siteul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Parteneri media: HotNews.ro, suntparinte.ro, urbankid.ro, copilul.ro si GoKid.ro.

-----

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii. KidsEducation este organizat de compania Jessco.

-----

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati.

Monica Belitoiu

PR Specialist

0724.013.300

monica[at]jessco.ro

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro