Phoenix Entertainment prezinta, in premiera in Romania, "Jurassic Adventures" - o productie impresionanta, garantata de Gerry Rickard si Petros Zondiros, responsabili pentru producerea si promovarea a numeroase show-uri precum Disney on Ice sau Disney Live. Dupa ce in februarie copiii din Romania au facut cunostinta cu cel mai iubit catel din lume, Scooby-Doo, in aceasta toamna, micutii vor avea parte de o aventura preistorica realistica.

Jurassic AdventureFoto: webPR.ro

Show-ul "Jurassic Adventures" este o productie grandioasa, care foloseste tehnologii avansate, sisteme audio, climatice si de lumini spectaculoase, decoruri si personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator in lumea fabuloasa a unui parc din Jurassic, ci a-l face sa participe cu totul la aventura. Publicul va trai cu sufletul la gura peripetiile personajelor, va asista la nasterea unui pui de dinozaur si se va cutremura la fiecare raget al creaturilor preistorice. Echipati cu cea mai recenta tehnologie hidraulica, acustica si electrica, care face ca toate miscarile si sunetele sa fie realistice, dinozaurii din show vor inflacara copiii de-a lungul unui show captivant.

Suspans, umor, emotie, prietenie si curaj sunt sentimentele care ii vor incerca atat pe parinti, cat si pe copii in aventura din Jurassic, care va avea loc la Sala Palatului, vineri si sambata, pe 21 si 22 noiembrie. "Jurassic Adventures" - un show de familie captivant, cu o pronuntata latura educativa, care va imbogati universul copiilor.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, pe www.eventim.ro si in magazinele partenere. Biletele sunt disponible la mai multe categorii de preturi, in functie de locul din sala si au prtturi diferentiate pentru adulti si copii. Deoarece este un spectacol pentru copii, acestia NU au acces gratuit in sala de spectacol. Pentru cei care se grabesc sa achizitioneze biletele, acestea au un pret special in perioada 26.05- 26.06.2014, dupa cum urmeaza:

Categoria VIP - 180 de lei pentru adulti si copii;

Categoria I - 135 de lei pentru adulti si 110 de lei pentru copii;

Categoria II - 110 de lei pentru adulti si 75 lei pentru copii;

Categoria III - 75 lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii;

Categoria IV - 55 de lei pentru adulti si 40 de lei pentru copii.