Premiera oficiala a filmului "Cold Waves/Război pe calea undelor", in regia lui Alexandru Solomon, va avea loc la cinematograful Scala din Bucuresti, in data de 29 noiembrie, la orele 19:30. La premiera se vor afla protagonistii si echipa, care a participat la realizarea filmului. Printre acestia se numara Neculai Constantin Munteanu, Emil Hurezeanu, Nestor Ratesh, Andrei Voiculescu, Vasile Paraschiv, precum si coproducatorii Paul Thiltges si Elvira Geppert.

"Cold Waves/Război pe calea undelor" va intra in cinematografe din data de 30 noiembrie, dar premiere vor avea loc si in alte orase importante din tara. Astfel, la Oradea in data de 30 noiembrie, orele 19:00, la Hollywood Multiplex Lotus va putea fi vizionata "o felie" din istoria radioului "Europa Liberă", in compania lui Nestor Ratesh, Emil Hurezeanu, Andrei Voiculescu, Alexandru Solomon si Catalin Cristutiu.

La Cluj, realizatorii filmului si o parte dintre protagonisti vor ajunge in data de 1 decembrie, orele 17:00, la cinema Victoria. Spectatorii vor avea ocazia sa afle mai multe de la Doina Cornea, Ana Hompot, Nestor Ratesh, Emil Hurezeanu, Andrei Voiculescu, Alexandru Solomon si Catalin Cristutiu.