Pentru Patricia, mezina trupei Amadeus, inceputul anului 2008 a fost foarte bun, l-a inceput facand cu o achizitie foarte importanta pentru cariera ei muzicala. Ea si-a cumparat un violoncel alb, in valoare de 2000 euro.

Instrumentul este superb, dar, pana sa ajunga in mainile artistei, a dat multe batai de cap celor patru fete, care il asteptau nerabdatoare.

Modelul este unul deosebit, violoncelul fiind produs acum mai putin de un an in Japonia, intr-o editie extrem de limitata. Acesta este si motivul pentru care cele patru fete nu au reusit sa-l gaseasca nicaieri in Europa, fiind nevoite sa extinda cautarile pana in Statele Unite ale Americii. Patricia, extrem de ambitioasa, a reusit sa-l cumpere.

Si pentru ca muzica este pasiunea lor cea mai mare, in aceasta iarna, toate cele patru artiste au investit in instrumente si alte necesitati tehnice: Cristina si-a mai cumparat o clapa noua, iar Andreea o vioara cu 5 corzi, care a costat in jur de1500 euro, potrivit unui comunicat de presa.

Acum fetele de la Amadeus sunt extrem de fericite ca pot repeta la noile instrumente toate piesele de pe albumul “The Island”, cel mai nou material discografic.