Cadou de martisor

Trupa Kumm va sustine un concert la Cluj-Napoca

de Andreea Ghinea     HotNews.ro
Miercuri, 27 februarie 2008, 12:06 Life | Prin oraş

Trupa Kumm
Foto: Hotnews
Joi 28 februarie Trupa Kumm va sustine un  concert la Cluj-Napoca, in clubul Irish & Music Pub, de la orele 21.30.

“Am vrut sa fim primii care sa facem un cadou de Martisor prietenelor noastre din Cluj...dar este un martisor colectiv, de care se vor putea bucura in egala masura si baietii”, spune Catalin Mocan, vocalul trupei.

Concertul de joi este primul concert pe care trupa Kumm il va sustine anul acesta in Cluj.
In 2007, trupa Kumm a implinit 10 ani de activitate. Concertul de la Opera Nationala din Bucuresti care a marcat aniversarea a fost considerat unul dintrele cele mai remarcabile concerte ale anului.

Pentru a marca aniversarea, Kumm a realizat si box-setul “Lo-Fi Poetry” ce contine piese, fotografii si inregistrari inedite din cei 10 ani de activitate a trupei.

Anul trecut Kumm a sustinut peste 60 de concerte in Romania, Germania si Ungaria, potrivit unui comunicat de presa.

Discografie:
 "Moonsweat March" (2000)
 "Confuzz" (2002)
 "Angels & Clowns" (2005)
"Different Parties" (2006)
“Lo-Fi Poetry” (2007).























151 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri